Adventti

Joulukortit2.jpg

Hyvää ensimmäistä adventtisunnuntaita! Tänään olen virallisesti aloittanut joulunodotuksen. Kirjoitin joulukortteja ja ripustin ikkuunaan ainoat omistamani joulukoristepallot. Olen ripotellut kanelia kaikkiin mahdollisiin ruoka- ja juomalajeihin, sekä hankkinut pari hyasinttia levittelemään joulunajan sulotuoksujaan asuntooni.

Tein myös joulukalenterin. 

Täytin 12 lappua mukavilla puuhasteluilla ja käskin poikaystävääni tekemään samoin. Laput säilytetään kanelintuoksuisessa vanhassa tee-rasiassa, ja joka aamu onnettarena toimiva henkilö vetää purkista yhden lappusen. 

Joulukalenterimme tulee esimerkiksi käskemään meitä pelaamaan canastaa ja juomaan kuivaa sherryä. 

Joulukalenteri.jpg

Näppäräsormisille suosittelen huipputaitavan ystäväni Ennin joulukalenteripohjaa, jonka voi ladata kotikoneelleen niinikään huipputaitavan ystäväni Kirsikan Musla blogista (Suomen kaunein blogi mikäli minulta kysytään. Käykää kurkkaamassa, jos ette usko!).

Pohja tulostetaan, sitten vähän liimaillaan ja luukkuihin kirjoitellaan omia viestejä. Tarkemmin ajateltuna tuo vaikuttaa erittäin helpolta, joten ehkä minunlaiseni mämmikourakin kykenee askartelemaan sellaisen. Taidanpa pyöräyttää yhden lahjaksi annettavaksi. Sillä nyt on aika vapaamielisesti ja kontrolloimattomasti jaella ympärilleen lahjoja ja ystävällisiä lausahduksia! 

Hyasintintuoksuista sunnuntaita!

 

 

Kommentit (2)
  1. Hei Mia, mistä olet ostanut ihanan lamppusi (tuon paperivarjostimen)?

    1. Heippa, lamppu on Artekista, merkiltään Akari!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *