Animal friendly footwear

malgosia-bela-vogue-paris-september-2012-1.jpg

Hieman jykevämpää tekoa olevat mustat herrainkengät sulautuvat moitteettomasti melkein jokaiseen asukokonaisuuteen. Erityisen harmooninen liitto syntyy mustista housuista, mustasta neuleesta ja mustista kengistä. Talvikauden helpoin, mukavin, joka tilanteessa toimiva ja 0% pähkäilyä vaatekaapin edustalla aamuisin vaativa asu.

Mustat herrainkengät kuuluvat mielestäni joka vaatekaapin peruspilareihin. Jostain syystä minulla ei kuitenkaan ole sellaisia, joten lähdin tutkimusmatkalle internetin syövereihin ja löysin alla olevat tekonahkaiset helmet. Ne on tehty Englannissa ja niitä myy englantilainen Vegetarian shoes ja ne päätyivät nyt joululahjatoive listalleni. Kuuleeko pukki / äiti?

vegetarianshoes2.jpgKengät ovat mallia Airseal Acme Shoe & Airseal 3 Eye Shoe.

Kuvassa Malgosia Bela, Vogue Paris September 2012.

 

Kommentit (3)
  1. Ostan normaalisti 37 EU ja UK koossa ostin Vegetarian Shoesilta 4, joka on 37 hieman isompi. Pienenpi koko olisi ollut hieman 37 pienenpi. Minulla maiharit tulevat talvikäyttöön, joten otin mieluummin normaalia hieman isomman koon, jotta kenkiin mahtuvat pohajalliset. Ilman niitä kengät olisivat olleet isot. Minusta koot vastasivat siis aika hyvin normaalia mitoitusta.

  2. Juuri Amsterdamin vierailun ohella kävin vegaanisessa Vega-Life kaupassa, joka tarjoaa tekonahkaisia kenkä vaihtoehtoja. Ostin Vegatarian Shoes maiharit. Olen pitkään miettinyt niiden ostoa ja pitäisikö tilata ne nettikaupasta. Kuitenkin mietitytti tilata, kun en ollut varma koosta ja kengät olivat aika hintavat ja halusin kokeilla ennen kuin teen ostopäätöksen. Sovitettuani kenkiä olin vakuuttunut että ne olivat mitä etsin, laadukkaat ja eettiset vegaaniset syys/talvikengät. On turhauttavaa yrittää etsiä laadukkaita ei nahkaisia kenkiä, onneksi on Vegetarian Shoes kaltaisia yrityksiä. Hienoa että blogissasi esille vaateteoillisuuden epäkohtia ja tuot myös esille vaihtoehtoisia merkkejä, kiiotos!

    1. Heippa! Tosi hienoa kuulla, että Vegetarian Shoes kenkäsi ovat olleet hyvät! Nyt haluan entistä enemmän klikata tuollaiset vegaanikengät nettikaupasta kotiin 🙂 Ostitkohan kengät omassa koossasi? Mietin vaan kun nettisivuilla sanotaan kokojen olevan aikas isot, että pitäisikö ostaa kokoa pienemmät?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *