Back to basics

LBY_2013_09_17_FK_RGB_02.jpg

Akuutti koulukiire iski, ja vaikka tarkoitukseni oli koostaa kattava raportti Tukholman muotiviikoista, couture näytöksistä ja kaiken maailman gaalojen julkkispukeutumisesta, olen ollut niin syvälle hautautunut Ranskan vallankumouksen ajan vaatetusta koskevaan kirjallisuuteen, että raportit saavat nyt odottaa.

Kun Facebookin newsfeedi täyttyy hengästyttävään tahtiin muotiuutisista ja näytösraporteista, jotka olisi kai pakko lukea, mikäli haluaa väittää olevansa kiinnostunut muodista ja olevansa ajan hermoilla, stressaannun ja vastareaktioni on back to basics. Kuten tässä Filippa K:n kevätkampanjassa. Rauhallista, puhdaslinjaista, raikasta, väljää ja meditatiivistä fiilistä. Muoti-terapiaa.

Palaan sitten joskus niiden raporttien pariin, varmasti auttamattoman myöhässä, sitten kun kaikki muut jo miettivät jotain ensi vuoden Cruise collectioneita. Ainakin Tukholman muotiviikkoja on kiinnostava analysoida, koska siellä näytetään vaatteita, joita tällä kukkarolla oikeasti voi ostaakin, ja koska on kiinnostava vertailla, minkälaisia vaatteita Ruotsissa ja Suomessa tehdään (ainakin paljon todella safe:iä, tylsää ja myyvää Ruotsissa näin nopeasti vilkaistuna).

Ja koska haluan kirjoittaa ihanan kurittomasta Ann-Sofie Backista, joka pani muotiväen seisomaan näytöksensä ajaksi aidatun alueen sisään, josta he saivat pällistellä malleja, jotka kerrankin pällistelivät takaisin, ottivat katsekontaktia ja poseerasivat aitaukseen ahdettujen vieraiden edessä. Mutta tästä enemmän laters!

LBY_2013_09_17_FK_RGB_08_2.jpg

LBY_2013_09_17_FK_RGB_06.jpg

LBY_2013_09_17_FK_RGB_04.jpg

LBY_2013_09_17_FK_RGB_07.jpg

Filippa K spring / summer 2014. Kuvat Lachlan Bailey, mallina Magdalena Frackowiak. 

Kommentit (1)
  1. Ihana ihana ! Hitsi nyt kesä ja keveät, rennot ja mukavat vaatteet tänne ah <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *