Basic & Black

black.jpg

Tänään pukeudun comfort asuun, mikä ei sinäänsä ole uutinen, sillä tältä olen viime aikona näyttänyt melkein päivittäin. Sen jälkeen kun ”keksin” tämän maagisen asukokonaisuuden ei ole tehnyt mieli pukeutua mihinkään muuhun.

Asu täyttää kaikki täydellisen arkipuvun kriteerit: neule lämmittää, löysät housut eivät kiristä ja niiden alle mahtuu villasukkahousut, Vansit on helppo ottaa pois / laittaa päälle (ei tarvitse kumartua, sen kun potkaisee jalasta!) tarpeen vaatiessa (jos esimerkiksi sukkahousuostoksilla yhtäkkiä inspiroituu sovittamaan polokauluksellisia body:ja, kuten minulle äskettäin kävi. Tuolloin olin myös kiitollinen siitä, että muu asu oli helposti kuorittavissa kehoni päältä).

Kaikkein maagisinta tässä on se, että musta väri taikoo löysäilevästä asusta (ja sen sisällä majailevasta tyypistä) skarpin. Tästä kombosta en siis luovu ennen kuin pukeutumisinspiraationi herää talviuniltaan joskus maaliskuun loppupuolella!  

Kommentit (4)
 1. Vaatekaappini kaipaisi kipeästi leveälahkeisia housuja. Mistä omasi ovat? Kiitos inspiroivista kirjoituksistasi ja kuvistasi!

  1. Moikka! Housut ovat Rodebjerin (yksi suosikki merkkini!). Omani olen ostanut noin 2 vuotta sitten, mutta kannattaa käydä merkin nettisivuilla tsekkaamassa koska uskoakseni heillä on samankaltaisia housuja jatkuvasti mallistossaan 🙂

 2. miten tuollaisten leveälahkeisten housujen kanssa voi kulkea ulkona ilman, että ne menevät ihan rapaan ja rikki? olen pohtinut tätä tovin omissa vaatevalinnoissani! ;___;

  1. Heippa! Käytän itse asiassa noiden housujen kanssa usein vyötä, jolloin ne eivät ole ihan noin pitkät. Mutta pitkät ne ovat kuitenkin, enkä ihan sateisimpina päivinä ulkoile niissä. Rapaisethan niistä tulee myös helposti, mutta en ole jaksanut välittää, pesen sitten 🙂 Rikki ne eivät ole kuitenkaan lahkeista menneet vaikka käytän niitä usein ja ne ovat jo pari vuotta vanhat.

   Usein käytän myös kyseisten housujen kanssa hieman korkeamman koron omaavia nilkkureita, jolloin lahje ei ulotu ihan maahan. Ja koska vietän juuri nyt aikaani suurimmaksi osaksi kirjastossa tai kuvausstudiossa, enkä kävele niin paljon ulkosalla, housut kestävät hyvin.

   Tuohon rapa & rikki ongelmaan ei varmaan ole mitään hyvää ratkaisua, mutta toivottavasti tämä nyt vähän auttoi 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *