Friday colours

Fridaylook.jpg

Armeijanvihreä ja luonnonvalkoinen perjantai tiedossa! Tänään tiedossa on myös sushia ja skumppaa, eli stressinhallintametodini numero yksi. Kun ylikuumentuneen pääkopan täytyy hetkeksi lopettaa erinäisten esseeiden vatvominen, lasilla proseccoa ja parilla (kymmenellä) kalalla kuorrutetulla riisipallerolla saa ihmeitä aikaan. Hupaisaa viikonloppua!

Neule ja hame Samuji, kengät Vagabond. 

 

P.S. Samuji painotteinen vaatekaappini johtuu osittain siitä, että olen siellä töissä. Arvostan merkkiä hurjasti (siksi siellä työskentelenkin), ja shoppailisin siellä muutenkin, en ehkä vain näin usein. Tämä vain tällaisena pikkuisena side note:ina, ettei kukaan närkästy ja luule minun tekevän piilomainontaa Samujille, jos sattuisi bongaamaan minut myyntipöydän takaa. Tell it like it is & Honesty rules! 

muoti paivan-tyyli
Kommentit (5)
  1. Kiitos tiedosta, Mia! Pitää tulla sovittamaan hametta.

  2. Moi Mia, kiitos kivasta blogista! Hei osaatko sanoa, onko tämä sinun hameesi: http://shopquotidienne.com/brooklyn-skirt Hämäävää – kuvauksessa lukee ”navy” vaikka kuvan hame onkin army-vihreä. Tiedätkö tehtiinkö näitä alun perin kahta eri väriä, navy ja vihreä vai onko kyseessä yksi ja sama väri?

    1. Heippa! Tuo on eri mallinen hame, tuota päälläni näkyvää Icy skirt:iä tehtiin vain Helsingin Espalla sijaitsevaan Samuji myymälään, joten se on ainoa paikka, mistä sen tällä hetkellä voi löytää. Ymmärtääkseni sitä ei ole nettikauppaammekaan tulossa.. Toivottavasti pääset piipahtamaan paikan päälle 🙂

      Netistä löytyy kyllä melko samanmallinen Ianna skirt, mutta sitä on taas vain vaaleansinisenä http://www.samuji.com/products/ianna-skirt

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *