Home office

saturday.jpg

Tässäpä viime viikonloppuinen laiska kotityöasu.

Vietin lauantain nokka läppäriin liimautuneena. Onneksi oli tuoksukynttilöitä, tohvelit ja kanelilla ryyditettyä kahvia.

Kuvassa näkyy myös kotitoimistoni. Viime aikoina minut on usein voinut löytää aamun pimeinä tunteina lampaantaljalla vuoratusta tuolistani esseetä nakuttelemassa. Olen huomannut olevani tehokkain aamuvarhain, joten silloin, kun on akuutteja hommia hoidettavana, nousen kello kuuden maissa paiskimaan töitä. Tuolloin vallitsee totaalinen rauha – kukaan ei soita, ei meilaa, eikä somessa tapahdu mitään. Sisällä ja ulkona on hiljaista. Aivot saavat rauhassa raksutella. 

Tehopäivissä parasta on se, että jo lounasaikaan tuntee tehneensä tehokkaan päivän työurakan, joten löysäily on sen jälkeen sallittua. 

 

Kommentit (2)
  1. Heippa! Oikeassa olet, taidehistoriaa opiskelen parhaillaan ja toivon mukaan valmistun kandidaatiksi ensi keväänä. Opetukseen olen ollut oikein tyytyväinen – opiskelen siis Helsingin yliopistossa. Siellä on mielestäni ollut tosi monipuolinen kurssitarjonta, mutta koska taidehistoria on niin laaja ala voi välillä käydä niin, että jonain vuonna erikoiskursseista ei ehkä löydä itseään kauheasti kiinnostavia aiheita. 

    Olin viime vuonna vaihdossa Tukholman yliopistossa, jossa opiskelin muodin tutkimusta, josta olin aivan liekeissä! Sitä ei kuitenkaan voi Suomessa opiskella, mutta Helsingin yliopistolla ollaan mielestäni oltu erittäin avaramielisiä muodin tutkimisen suhteen. Kandini käsittelee muotikuvia, eikä siitä ole tullut sanomista, kun taas olen kuullut, että esim. Turun yliopistossa täytyy perustella erittäin hyvin, miksi muoti kuuluisi taidehistorian piiriin, mikäli haluaa tehdä lopputöitä muodista. 

    Kun en opiskele / tee mallin töitä teen myös välillä vuoroja Samujin eri liikkeissä.

    Onnea hakemiseen, toivottavasti pääset sisälle 🙂

  2. Moikka!
    Mitä töitä teet/opiskelet mallityön ohella? Jostain muistelisin että taidehistoriaa olet ainakin opiskellut, olisi kiva kuulla ootko tykännyt siitä sillä itsekin haen sitä opiskelemaan 🙂 ihanan näköinen kämppä myös!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *