Joulurauha alkakoon

home1.jpg

Päätin tänään aloittaa joulunajan downshiftaamisen. Kun opiskelee ei ole koskaan viikonloppuja tai lomia – horisontissa siintää aina joku deadline. Aina olisi joku essee, jota voisi työstää. Ja kun yrittää viettää vapaapäivää, tuntee siitä syyllisyyttä. Tai ainakin minä, kympin tyttönä ja parantumattomana perfektionistina, tunnen. 

Nyt päätin, että ensi perjantaina alkaa joululomani. Annan pääni tuulettua ja palaan koulutöihin vasta tammikuussa. Perjantaihin saakka hoitelen koulutöitä (ja muita velvollisuuksia) leppoisammalla tahdilla. Verenmaku suussa ei enää maistu näin loppuvuodesta. 

Tänään aloitan myös Istanbulin matkani suunnittelemisen! Jos joku on käynnyt ja haluaa jakaa vinkkejä, esimerkiksi parhaista baklava kaupoista, otetaan niitä erittäin kiitollisena vastaan. 

Rauhallista sunnuntaita! Vain seitsemän (edit: kymmenen – en nähtävästi osaa laskea / odotan liian innokkaasti) päivää jouluun!

home2.jpg

homedetail2.jpg

home7.jpg

Kuvissa detaljeja ei-niin-jouluisesta joulukodistani. Sinisellä vadilla oleva kukkanen on peräisin joulukaktuksestani, joka tänä vuonna päätti antaa minulle vain yhden kukan, jonka se myös tiputti viikko ennen joulua. Tämä tarkoitta toivottavasti, että ensi vuonna kasvi kukkii ihan villisti, sillä rakastan noita eksoottisia ja detaljoituja pikku kukkasia. 

 

 

 

Kommentit (2)
  1. Van Kahvalti Evin aamiainen on itsessään jo Istanbulin matkan arvoinen. Kivaa reissua! 🙂

    http://istanbuleats.com/2009/04/van-kahavalti-evi-the-kurdish-breakfast-club/

    1. Ihanaa, kiitos, toi vaikuttaa mahtavalta! Tonne suuntaan kyllä mitä luultavammin muhkealle aamiaiselle uudenvuoden partyjen jälkeisenä aamuna 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *