Kimalletta maaliskuulle

_DX10208.450x675.JPG

Ou-nou, blogini on ollut kovin hiljainen tämän viikon.. Syynä oli reistaileva nettiyhteys, tai oikeastaan netin puuttuminen kokonaan ja sen hankkimisen vaikeus ellei ole Ruotsin kansalainen. Onnistuin vihdoin eilen selättämään ongelman = internet is back, ja viikonloppusuunnitelmiini kuuluu luxus internet overdose hemmotteluhetki punaviinilasin kera ja kaikkien viime viikon näytösten läpikäyminen. Ah.

Maaliskuun 1. päivän kunniaksi, joka on kuulemma virallisesti kevään ensimmäinen päivä, haluan jakaa kimaltelevan meikkivinkin, jota haluaisin kokeilla asap, mutta glitteri eyelinerini on Suomessa. Kahdessa eri maassa asumisen varjopuolia.. Anyway, Altuzarran näytöksessä NY:ssä (yllä olevassa kuvassa) mallien liikkuva luomi oli glitteroitu kullan ja vihreän sävyillä ja Busnelin näytöksessä Tukholman muotiviikoilla (alla) kulta glitteri oli yhdistetty kissamaiseen rajaukseen ja minä rakastuin molempiin. 

Haluaisin yhdistää glitteriluomet todella simppeliin mustista housuista, neutraalin värisestä neuleesta ja järkevistä, matalista kengistä koostuvaan maanantai asuun. Kuten jo aiemmin totesin, arki-ja juhlapukeutumisen yhdisteleminen kiehtoo. Todella maltillinen asu kohoaa aivan uusiin sfääreihin kun siihen lisätään pieni party-elementti. Juhlatilaisuuksilla ei ole mitään oikeutta omia glitteriä – lisää kimalletta arkeen sanon minä!

Glitterisilmät ovat käypä vaihtoehto punaisille huulille, ne ovat samalla tavalla se pieni yksityiskohta, jonka avulla (melkein) mikä tahansa asu muuttuu juhlavaksi. Ja jos tietää, että tulee illan aikana pussailemaan jonkun kanssa, glitterisilmät piiskaavat punaiset huulet 1-0. Ne ovat erittäin pusu ystävälliset, sillä ne eivät maalaa pussailuobjektia punaiseksi, eikä niitä pususession jälkeen tarvitse korjailla. Myös illallismeikin kohdalla glitteri voittaa punan (ellei sinulla ole jotain todellista hardcore punaa. Maalaan itse dinnerille mennessäni huuleni punaisella huultenrajauskynällä – pysyy ikuisesti mutta ei kestä pusuja), se on erittäin syöntiystävällinen meikki. Kiss proof & food proof, mitä muuta meikiltä voi toivoa?

IMG_5988.jpg

Kuvat: Style.com & Rodeo.

kauneus meikki
Kommentit (1)
  1. Mä rakastan tuollaista glitterväriä rajauksen kanssa! Eikä tosiaan kimalletta pelkkään juhlaan- pitäähän arjessakin säihkettä olla 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *