Kuivan ihon & eläinten pelastus

Lush1.jpg

Juuri kun ehdin hehkuttaa ihoni hyvinvointia, hipiäni muuttuikin kärttyiseksi. Posket punottivat, sinne tänne ilmestyi kuivia kohtia, käyttämäni ihovoiteet pistelivät ja jättivät ihon kireäksi.

Janoinen ihoni johdatti minut Lushiin, jossa en viime vuosina kauheasti ole käynnyt, sillä yltiömakea hajupilvi on tehokkaasti karkoittanut minut liikkeen ympäristöstä. Lush ja Body Shop kärsivät mielestäni samasta ongelmasta – molemmat tekevät ihanan eettistä työtä myydessään ainoastaan eläinkokeetonta kosmetiikka, mutta oi miksi niin monet tuotteet hukutetaan glitteriin ja makeaan hajuun?

Nyt päätin kuitenkin taas aloittaa Lushin suosimisen, sillä joidenkin vuosien takainen kuivan talvi-ihon luottotuotteeni Skin Drink toimi yhä moitteettomasti! Seesaminsimenöljy ja aloe vera rauhoittivat tehokkaasti äkäisen ihoni ja manteliöljy sekä avocado kostetuttivat ilman, että iho jäi rasvaiseksi. En ymmärrä, miten selviydyin viime talvesta ilman Skin Drinkkiä?  

Lush2.jpg

Mukaan tarttui myös Charity Pot vartalovoide koska tarvitsin tehokosteuttavaa vartalorasvaa, ja koska kaikki tuotteesta maksamani rahat, veroja lukuun ottamatta, lahjoitetaan Eläinsuojelukeskus Tuulispäälle! Jos rasvaa ostaessa voi samalla auttaa eläimiä minun kukkaron nyörini aukeavat takuuvarmasti.

Eläinsuojelukeskus Tuulispää on tuotantoeläinten vanhain- ja turvakoti. Siellä majailee esimerkiksi tehotuotannosta pelastettuja ja hylättyjä eläimiä, sekä eläinvanhuksia, jotka olisi muuten lopetettu ellei niiden eläkepäiville olisi löydetty uutta kotia. Ihailtavaa toimintaa!

Charity Pot on myös oivallinen joululahja – iloa niin vastaanottajalle kuin eläimille! Jos Tuulispää herätti sympatiasi voit täällä käydä antamassa heille oman bujetin mukaisen joululahja lahjoituksen – he keräävät tällä hetkellä rahaa eläinten ruokintakatoksen ostoon. 

Kommentit (10)
  1. Tykkään muodista, mutta olen myös jonkin sortin eläinaktivisti (ainakin omasta mielestäni). Mukava lukea postauksia, joissa eettiset arvot ovat mukana pohdinnoissa. Jatka samalla linjalla!

  2. Hei sinä, kiitos blogistasi! Mua niin tympii, kun suurin osa muoti- ja vastaavista blogeista on kivoja ja kauniita, mutta ihan silkkoa sisältä. Sulla on hyvä meininki ja voin kertoa, että esim. tämä ja aikaisempi vegaanikenkäpostaus todella sykähdyttivät. Olet inspiroiva, enkä tarkoita vain tyyliäsi vaan myös periaatteitasi. Kiitos!

    1. Kiitos itsellesi siitä, että luet blogiani 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *