Linjakasta

Chloe_013_1366.450x675.JPG

Chloén Resort mallisto henkii hienostunutta älyllisyyttä. Jos olisin galleristi pukeutuisin juuri näin (ja jos olisin rikas galleristi ostaisin kaikki nämä lookit kokonaisuudessaan).

Taide ja muoti ovat viime aikoina flirttailleet erittäin näkyvästi ja tämäkin mallisto on imenyt inspiraatiota taidemaailmasta; Le Corbusierin Villa Savoyen minimalistinen linjakkuus on toiminut innoittajana. Ja mikäs siinä, taiteen ja muodin liitto on vuosisatoja kestänyt on-off suhde, jonka uudelleenlämpenemisestä olen erittäin innostunut. 

Kuvatkin on otettu kyseisessä Villa Savoyessa, ja Chloé-nainen näyttää erittäin intellektuellilta kiitäessään ympäri Villaa – kuvittelen hänen olevan matkalla talonsa terassille, siemailemaan sofistikoitunutta aperitiiviä taidekirja (ehkä Corbusierin arkkitehtuuriteoriaa) sylissään.

Chloé-naisesta inspiroituneena suunnistan nyt suoristamaan hiukseni, yritän muistaa kävellä loppuviikon arvokkaan ryhdikkäästi ja varaan kalenteriin aikaa aikuismaisten aperitiivien siemailuun. Lasiin lorautan uskoakseni uutta suosikkiani, ihanaa ranskalaista Lillet aperitiivi viiniä. 

Chloe_022_1366.450x675.JPG

Chloe_001_1366.450x675.JPG

Kuvat Style.com.

Kommentit (2)
 1. Siinäpä vasta sivistyneitä asuja! 🙂 Ollapa jonain päivänä rikas taiteilija – mahdoton yhtälö(?). Siemailen siis tyytyväisenä marketin halvinta luomupunaviiniä ja pukeudun second hand mekkoihin näistä kuvista luovasti inspiroituneena.

  Seuraan mielenkiinnolla muodin ja taiteen liittoja. Katson kauniita muotikuvia taidevalokuvina, en vaatekappaleina, jotka haluaisin omistaa. Idolini on Isadora Duncan, joka omalla pukeutumisellan ja tanssimisellaan, koko persoonallaan vaikutti niin muotiin, kuin taidekäsityksen muuttumiseen. Kannattaa lukea Isadora Duncanin omaelämän kerta My Life. 😉 Oho tää kommentti meni kyllä aika kauas sun postauksen aiheesta, mut niin käy kun innostun liikaa…

  1. Aiheesta omille poluilleen poukkoilevat pitkät kommentit ovat just niitä parhaita 🙂

   Isadora Duncan on ihana, täytyy lukea tuo kirja sillä olen ollut kiinnostunut hänestä jo jonkin aikaa mutta en kuitenkaa hurjan syvällisesti tutustunut hänen elämään! (Ja Isadora on niin kaunis nimi, jos Isadora halpiskosmetiikkamerkki ei olisi ominut nimeä antaisin sen sitten joskus tulevalle lapselleni nimeksi). 

   Ja hei nykyään voi olla taiteilijana tosi rikas, pitää vaan ryhtyä seuraavaksi Damien Hirstiksi ja tehdä ökytaidetta superrikkaiden ihmisten makuun 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *