May I introduce…

DSCF1851.jpg

Sallikaa minun esitellä vaatekaappini uusin asukki – nallekarhu tekoturkki!

Hän muutti kotiini Punaisen Ristin second hand kaupasta noin 6 euron pilkkahintaan. Hihat ovat hieman vajaamittaiset ja pari reikää jouduin korjaamaan, mutta muuten hän oli naurettavan täydellinen. Liikkeen nuori myyjätyttö kysyi hämmentyneenä, mistä rekistä löysin aarteeni, häntä näköjään harmitti, ettei ollut ehtinyt ensin. Tein kuvitteellisen high five:in ja onnittelin itseäni hyvästä ajoituksesta, ehdin napata saaliini juuri oikeaan aikaan.

Tässä olemme tyytyväisinä sunnuntaikävelyllä harmaassa Tukholmassa.

DSCF1840.jpg

DSCF1849-3.jpg

Törmäsin sympaattiseen pikkukatuun, jolla aika näytti pysähtyneen (mikäli emme huomioi asfalttia. Täällä riittää tosin myös historiallisia mukulakivikatuja, joilla on mahdoton kävellä. Ihmisillä oli varmasti kipeät jalat ennen, tai heillä oli todella paksupohjaiset kengät. Muodin historia kertoo kuitenkin, että kengät olivat ennen melko heppoiset, keskiajalla käytettiin esimerkiksi sukkia, joissa oli nahkapohjat. Niissä kulkiessa oli varmasti sama fiilis, kuin jos käyttäisi sellaisia kauheita varvaskenkiä, eikä mukulakivillä tallusteleminen voinut olla mukavaa. Ainoat, joiden kuvittelen sopeutuvan hyvin mukulakivikatuihin ovat Spice Girlsit ja heidän Buffalonsa.)

Harmaanakin päivänä on pakko todeta, että olet aika söpö, Tukholma!

DSCF1861.jpg

 

Kommentit (3)
  1. En ole tainnut vielä muistaa henkilökohtaisesti todeta, että, voi vitsit, miten ihanaa, että bloggaat nykyään Lilyssä! Hurraa-huutoja ja sydämiä!

    1. Kiitos hurraista ja sydämiä takaisin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *