Spring/Summer

1-prada.jpg.r.nocrop.w610.h610.jpg

Selasin tässä juuri läpi tähän asti julkaistujen kevätkampanjoiden antia ja ajattelin jakaa henkilökohtaiset suosikkini. Valikoima tuntui aika vaisulta, ehkä maailmantalouden tilanne on kesyttänyt kampanjoita hajuttomammiksi ja mauttomammiksi? Kamppiksissa esiintyy paljon varmoja kortteja kuten good old supermalleja (Moss, Bündchen & Turlington) ja pop-starseja (Gaga & Rihanna). Toisaalta merkit, joilla on eniten rahaa tekevät harvemmin niitä kokeellisimpia mainoskuvia.

First up, Prada! Todellinen ugly-beautiful mallisto, jolle en oikein vielä ole totaalisesti lämmennyt, mutta kuva on värikylläisyydessään ihastuttava. Minua kiehtoi mallistossa valitettavasti eniten värikkäät lastenvaatteilta näyttävät turkit, mutta koska vastustan turkiksia olisin niin toivonut, että Mrs Prada (luin jostain, että häntä ei koskaan saa kutsua Miucciaksi) olisi loihtinut ne tekoturkista (vuonna 2007 Prada sanoi olevansa kyllästynyt turkiksiin- mitä tapahtui??). Tämä vain lietsoo muotimaailman turkis-obsessiota – buu! 

25-chloe.jpg.r.nocrop.w610.h610.jpg

Next, Chloé, eniten koska rakastan Lou Doillonia ja haluaisin nuo kengät kesäksi. Tarkemmin ajateltuna haluan näyttä Loulta kesällä.

36-vuitton.jpg.r.nocrop.w610.h610.jpg

 

34-vuitton.jpg.r.nocrop.w610.h610.jpg

Vuitton satsaa suuriin nimiin ja vaikka kuvat eivät ole mitään tajunnan räjäyttävää materiaalia nämä french chic:iyden ikoonit vetoavat minuun. Caroline de Maigret on tyyli-ikonini forever ja Catherine Deneuve on forever cool. On myös kiva nähdä mainoksissa hieman vanhempia naisia. Mukana myös Sofia Coppola, mikä kolmikko!

55--marc-by-marc.jpg.r.nocrop.w610.h610.jpg

Lopuksi: Sama hyväksi havaittu kaava jatkuu Marc by Marc Jacobsilla ja mikäs siinä kun Juergen Teller ei ikinä petä. Jännää, semisti rumaa ja shiny-a. 

Kommentit (4)
 1. Vaikka tuo Prada-mallisto ei aivan omaa tyyliä olekaan, diggailin sen hulluttelevasta asenteesta. Se olikin varsinainen piristysruiske viime muotiviikkosesongilla.

  Ja juuri tänä aamun mietin, että on se Teller kyllä hyvä! Juuri tuo semisti rumuus tekee hänen kuvistaan aina niin mielenkiintoisia!

  1. Prada on hauska siitä, että aika harvoin mikään merkin mallisto sytyttää heti (poikkeuksiakin on- esim. s/s 11 ”20s Riviera” mallisto!!), mutta sitten pikku hiljaa huomaan diggailevani tiettyjä asioita ja yhtäkkiä huomaankin että tyyliini oon salakavalasti livahtanut piirteitä Pradan viime mallistosta. Odotan vain milloin alan katsella tuollaisia polvenkorkuisia cheerleader sukkia sillä silmällä. Juuri nyt tuntuu kuitenkin, että ne saavat mielellään jäädä sinne vuoden 2008-tai-jotain American Apparel katalogiin 🙂

   1. Hui, huomasin juuri että nehän ovat säärystimet *väristys* Vielä pahempaa!!

    1. Oma Prada-suosikki oli ehdottomasti S/S13 ”japani/kimono” -mallisto. Meinasin tippua penkiltä, kun katsoin näytöksen livetallenteen! Muuten mallistojen kanssa on kyllä useammin käynyt juuri niin kuin mainitsit: ne yllättävät salakavalasti! 🙂

      

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *