The single earring phenomenon

BY8P0606.450x675.JPG

Niin Célinen Philo kuin Louis Vuittonin Ghesquière päättivät auttaa kaikkia naisparkoja (ja miksei miehiäkin), jotka välillä tanssivat niin kovaa, että toinen korvakoruista jää klubin lattialle. Nyt on taas sallittua käyttää vain yhtä korvakorua, mikäli se on tarpeeksi mastodonttinen.

Muistan harrastaneeni sinkku-korvis tyyliä lukiossa kun halusin vaikuttaa boheemilta ja taiteelliselta. Tyylini on onneksi kehittynyt noista ajoista (yritän vieläkin vaikuttaa boheemilta ja taiteelliselta mutta en enää esimerkiksi yritä kasvattaa itselleni rastoja jättämällä hiukset harjaamatta. FYI: metodilla saadaan aikaiseksi vain yksi mega-rasta, joka imaisee sisäänsä kaikki hiuksesi. Not hot.), mutta ”yksinäinen statement korvakoru” -tyylin paluu on oikein tervetullut!

BY8P0935.450x675.JPG

Kuvat: Style.com.

muoti trendit trendit
Kommentit (2)
  1. Ohhoh, olen ollut trendsetter ties kuinka pitkään, tai vaihtoehtoisesti vain todella pahasti passé. Käytän lähes poikkeuksetta vain yhtä korvakorua, enkä oikein tiedä miksi. Minusta ne vain ovat parittomina parhaimmillaan, eivät tarvitse toista kaveriksi. Tosin korvikseni ovatkin itse väänneltyjä ja käänneltyjä, olemassa olevia käyttöesineitä joihin olen porannut reiän ja pistänyt korvakorukoukun osineen päivineen.

  2. Ah miten kätevää, tää lähtee heti kokeiluun. Varmaan myös aika hyvä bileanekdoottii kun kaikki kyselee mihin toinen koru on hukkunut… 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *