Vienna day 1

Mia_wien_B.jpg

Guten tag! Tässä olisi vihdoin ja viimein ensimmäisiä Wien-kuvia.

Perjantaina emme ehtineet muuta kuin saapua hotellille ja syödä illallista majapaikkamme ravintolassa. Hotellille saapuminen oli kuitenkin jo itsessään niin henkeäsalpaava tapahtuma, että emme muuta viihdykettä illalle kaivanneetkaan. 

Asuimme Park Hyatt Viennassa, enkä ikinä ennen ole majaillut niin hienossa hotellissa. Rakennus palveli edellisessä elämässään pankkikonttorina ja oli vasta äskettäin muutettu hotelliksi. Marmoria piisasi ja huoneemme oli täynnä kauniita art deco detaljeja. 

Illallisen jälkeen kävimme vielä drinksuilla kuuluisassa American Barissa, jonka suunnitteli ornamentiikkaa inhoava arkkitehti Adolf Loos vuonna 1908. Hän tykkäsi sen sijan marmorista, messingistä ja peileistä, joita oli joka seinällä, ja jotka saivat pikkuriikkisen baarin näyttämään tuplasti isommalta. 

Baarista ei ole kuvia, mutta mesta oli sen verran hieno, että kehotan googlailemaan ja myös käymään paikan päällä mikäli matkaat Wieniin. Fiilis oli hyvä, paikka natisi liitoksissaan kun iloiset wiiniläiset tungeksivat sisään, tilailivat espresso martineja ja polttivat sisätiloissa. Ihastuttavan dekadenttia! 

Wien_bag.jpg

Wien_feet.jpg

Kokomusta dinner asu koostui Halosesta löytämästäni jännän tekstuurin omaavasta paidasta, Whyredin housuista ja Zaran kengistä. Kultalaukku on Karen Millenin.

 

Kommentit (3)
  1. Ihana asu ja upeita kuvia!

  2. Ojjoj, nyt on tyylikästä menoa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *