Weekend vibes

DSCF2005-7.jpg

Tämän viikonlopun suunnitelma = Ruotsin kauneimpaa skumppaa hyvässä seurassa + alla olevan kuvan attityydin mukaisesti paheita ja terveyselämää ydistettynä.

En yritä propagoida teille tupankapolttoa, mutta vihersmoothieta ja röökiä yhdistelevä lady on mielestäni niin oiva esimerkki balanssista terveellisen ja ”paheellisen” elämän välillä, että palaan tähän kuvaan tasaisin väliajoin, kun detox piru iskee kyntensä minuun ja kuiskuttelee korvaani valkoisen leivän syömisen syöstävän minut alimpaan helvettiin. Terveellinen elämä ei tarkoita elämänpituista detoxia vaan juuri sitä balanssia.  

Pieni bad ass asenne liiallista terveellisyyttä kohtaan on, no, terveellistä.

3.jpg

Kuvan on muistaakseni räpsäissyt Tommy Ton.

Weekend tunena toimii tämänhetkinen lempibiisini, Le1fin Boom:

Kommentit (3)
  1. pidän blogistasi tolkuttoman paljon, se kun on tyyliltään sellaista ihanaa tasapainoilua klassisen, modernin ja hippeilyn välillä!

    yksi vain häiritsee, nimittäin kielioppivirheet. Tekstisi olisi niin paljon mukavampaa luettavaa jos yhdyssanavirheet toisensa perään ei pistäisi silmään. ”Kauneimpaa” ei myöskään kuulosta oikealta suomelta, ”kauneinta” taitaisi olla oikea muoto.

    1. Moikka! Kiva, että blogini miellyttää! Uskallan valitettavasti luvata, että sinun on pakko kestettävä kielioppivirheitäni jatkossakin, suomi kun ei ole äidinkieleni… yritän parhaani mukaan kirjoittaa korrektisti ja oikeinkirjoitus on mielestäni erittäin tärkeä asia, mutta aina ei ole aikaa tarkistaa sääntöjä ja Suomen kielioppi -kirjani (kyllä, omistan sellaisen) ei edes päässyt mukaan Ruotsiin.. Ehkä asia paranee kun muutan taas Suomeen ja pääsen konsultoimaan kyseistä opusta. Ainakin siihen asti on tiedossa suomenruotsalaista suomeani! 

  2. Italia ja prosecco, ihan parasta!ja toi asenne kans 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *