WELCOME TO MIAMI!

bloggy 3.jpg

Hei internet! Haastattelin itse itseäni, jotta tutustuisit minuun paremmin. It’s me tuossa kuvassa yllä myös.

Nimi ja ikä: Mia Frilander, 25. 

Mitä teet elämälläsi juuri nyt? Opiskelen vaihtarina muodin tutkimusta Tukholmassa. Helsingissä opiskelen taidehistoriaa ja teen välillä töitä mallina.

Mikä sinusta tulee isona? Unelmointi on tärkeää, ja minun wet dream olisi seurata Diana Vreelandin jalanjälkiä ja toimia kuraattorina New Yorkin The Metropolitan -museon Costume institute osastolla ja järjestää mahtavia muotinäyttelyitä. Joku toinen museokin käy. B-suunnitelmani on avata terapiakeskus, jossa potilaat voivat kävelyttää alpakoita. Olen kuullut, että sellaisia on Ruotsissa.

Lempiruoka: Monta kerrosta korkea seafood platter, jossa on hummereita, loputtomasti savustettuja katkarapuja sekä majoneesia.

Parasta elämässä on? Samppanja, juusto ja viini -illat hyvässä seurassa, kaikki leopardikuvioitu ja punainen huulipuna. Ja tietty lukeminen, taide ja muoti.

Mitä inhoat? Epäoikeudenmukaisuutta, eläinrääkkäystä, ahneutta ja rasismia.

Mottosi? YOLO (kulunut klisee, mutta olen huomannut, että kliseissä piilee usein totuuden jyvänen. Elämme vain kerran, joten CARPE DIEM). 

Miksi tämä blogi? Haluan informoida, inspiroida ja jakaa teille niitä muotiin liittyviä asioita, jotka saavat sydämeni tykyttämään hieman nopeammin. Suhtaudun muotiin ihastuneesti sekä kriittisesti, enkä halua blogissani ylistää sitä loputtoman kulutusjuhlan ideologiaa, jota ylitsemme joka päivä vyörytetään. Muoti on niin paljon enemmän kuin vaatteiden kuluttamista ja ohikiitäviä kertakäyttötrendejä; muoti liittyy kulttuuriin, taiteeseen, musiikkiin ja omaan identiteettiin. Näihin puoliin haluan pureutua.  

 

 

Kommentit (6)
  1. Lupaava alku, painoin heti seuraa-nappia! Olen samaa mieltä, että unemointi on tärkeää ja on myös uskallettava sanoa ääneet suurimmatkin unelmat, jotta maailmankaikkeus voi kuulla ne ja auttaa niitä toteutumaan. Dream big! 

  2. Loistava haastattelu!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *