Tapaus palomies

Kuvittele:

Lihaskimppu, kalju, ruskettunut, urheilullinen, mukava ja rehellinen ja todella iloinen mies. Aina valmiina auttamaan, jos apua tarvitset…

No äh. Väärin, tapaus palomies ei kerro varsinaisesti palomiehestä, vaikka olisin niin halunnut tuon alkutekstin olevan totta…

Muutetaanpa käsitystänne hieman totuutta kohden: Urheilullinen jääkiekkoilija, laiha ollakseen sellainen, otsikko palomies johtaa harhaan.. 

Antakaapa kun kerron.

Baari-ilta, jatkoille työntyy tuo jälkimmäinen kaveri. Mikäs siinä. Tyyppihän on ihan mukiinmenevä, lähtee seksin jälkeen kotia kohti. Ei siis roikku millään tavoin. Hän kertoo auliisti elämästään, jossa harrastaa jääkiekkoa, on töissä isänsä firmassa ja sitä rataa, juttua tulee paljon, vähän liiankin paljon minun makuuni…

Tapaan muutaman kerran tyyppiä, hän laittaa välillä viestejä ja muuten tavataan baarissa ja hän lähtee usein mukaani…

Mikäs siinä, toimii mulle, ettei halailla ja roikuta millään tavoin, mutta mua häiritsee silti miehen selostukset elämästään.

 

Kerran sitten mies saa viestin kesken kaiken ja hän lukee sen, sitten hän soittaa viestin lähettäjälle ja ilmoittaa tulevansa mahdollisimman pian. Kyllä, miehelle tulee tulipalokiire, hän pukeutuu sukkelasti housuihinsa ja kiskoo paidan päälleen samalla selittäen että isän firmassa on tulipalo. Ohhoh, mies katoaa yön pimeyteen. Koska olen vielä hieman huppelissa, tilanne ei vaivaa minua yhtään vaan nukahdan tyytyväisenä. Aamulla muistan tapahtuman ja ihmettelen Meritalle miehen tulipalokiirettä. Herää epäilys…

 

Jääkiekkoa harrastaa myös yhteinen tuttumme, joten aika nopeaan tietoomme kantautuu herra palomiehen puheet. Hän oli kertonut yleisesti Millasta, joka uskoo kaiken mitä hän on sille selittänyt ja sepittänyt, oikeen liioitellusti hän on pannut minua halvalla. Jumalauta. Hän kertoi kerran, että hänellä on lapsi Norjassa ja lapsen äidin kanssa hän ei ole yhdessä.  Kuka sano, että olen uskonut kaiken? Täysääliö! Ja mikä häpeä, jos kaikki hänen kaverinsa uskovat nuo puheet. Onpa ny kivaa sitte.

 

Todellisuus: Miehellä on vaimo ja lapsia. Ja hän on vaan taas niitä tavallisia pettureita, joidenka vaimot leipovat sämpylöitä varastoon ja joidenka miehet pettävät mennen tullen. Tulipaloa en muutenkaan varsinkaan uskonut, koska lehdessä ei lukenut minkäänlaisesta tulipalosta, että herra kusipää-valehtelija oli kyllä keksinyt aikamoisen valheen kiirehtiessään vaimonsa luokse. Sehän tässä harmittaa, etten koskaan sanonut uskovani miehen juttuja vaan nyökyttelin niille. Törkeää tollanen.

 

Mutta onneksi mies sai pitkän nenän: Merita kusetti samaan tyyliin hänen parasta kaveriaan, kaikin tavoin Merita liiotteli ja valehteli tälle. Hah. Ja mies uskoi kaiken.

Seuraavina kertoina monen vuoden ajan on tuo palomieskokelas yrittänyt lähestyä minua baarissa, joka kerta olen esittänyt etten ole tavannut tyyppiä ikinä ja jos hän on huutanut perääni Millaa, olen kohauttanut olkia ja katsonut miehen läpi. Siinäpähän nyt miettii mikä meni pieleen, mokoma luuseri.

 

Muka tulipalo… In my ASS

 

Milla

suhteet rakkaus
Kommentit (3)
  1. Nämä naurattavat aina. Naiset ovat niin yksinkertaisia, että he uskovat lähes kaiken.

    1. Ja miehet ovat idiootteja jotka eivät nähtävästi osaa edes lukea.  Bloggaaja kirjoitti selkeästi ettei missään vaiheessa uskonut miehen puheita. Lue ennen kuin kommentoit.

  2. Mä olisin mennyt sanoo sille pari valittua sanaa kyllä ja kertonut tietäväni kaiken sekä sen etten missään vaiheessa uskonnut sen höpötyksiä että kuhan vaan panin sen kaa. Tosin yllätyksen tuli tuo vaimo ja saattaisin jopa sanoa tietäväni hänen nimensä joka saattaa saada tietää totuuden kohta hänen sika miehestään.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *