Boho Makeup & Hair

Boho-9_preview.jpeg

Avasimme uuden viihtyisän työhuoneen kahden ihanan kolleegani Satu Arvon ja Anu Rokkasen kanssa Uudenmaankatu 35:n. (entinen GalleriaHuuto) Olimme jo aiemmin työskennelleet yhdessä Puuterihuoneella, mutta nyt löysimme suuremman ja valoisamman tilan.

Pääsimme laittamaan liikettä kuntoon maaliskuun alusta ja siinä onkin sitten mukavasti vierähtänyt tämä kevät. Olemme melkein kaiken sisustuksen hankkineet kierrätyskeskuksista tai kirppareilta. Halusimme tilasta viihtyisän, lämpimän ja tietenkin boheemin. Olemme luovalla alalla ja se myös näkyy sisustuksessa! 

Boho-10_preview.jpeg

Me kaikki kolme teemme freelancer meikkaaja-kampaajan töitä. Työmme on hyvin liikkuvaa ja olemme työhuoneella vaihtelevasti. Pääasiassa teemme yksityisasiakkaita liikkeessä. Joukkomme täydentyy vielä kahdella kampaajalla, jotka taitavat värjäykset ja hiustenleikkuun.

Tilaan mahtuu isompiakin ryhmiä kerrallaan, esim. meikkiopastuksia tai juhliin valmistautumista. 

Boho-22_preview.jpeg

Avajaiset ovat todennäköisesti parin viikon päästä, kunnes viimeisetkin roikkuvat asiat on saatu hoidettua. Toukokuun puolella on muutenkin toivottavasti lämpimämmät ilmat, niin voimme laittaa kukkia ja kalusteet kadun puolle. Meillä on kivoja suunnitelmia avajaisia varten! 😉

Boho-3_preview.jpeg

Tässä liikkeemme sohvalla, kun tätä blogia kirjoittelen tuntuu siltä kuin istuisin kotini olkkarissa. Kadulla on kiva pieni vilinä  ja ikkunan ohi kävelee ihmisiä. Jotkut jopa välillä pysähtyvät ihmettelemään ja kurkkivat tarkemminkin mitä täällä tapahtuu.  Itsekin on kiva seurata ohi kulkevia ihmisiä ja kaupungin vilinää.

Boho-8_preview.jpeg

Meillä on tällä hetkellä Manuela Boscon upeat taulut  toukokuun puoliväliin asti. Tarkoituksena on pitää eri taitelijoiden tauluja aina pari kuukautta kerraallaan. Manuelan taulut sopii meidän sisustukseen todella hyvin ja haikein mielin ne luovutamme seuraavaan näyttelyyn.

Boho-12_preview.jpeg

Boho-14_preview.jpeg

 

Liikkeen kuulumisia voit seurata instagramissa nimellä @bohomakeupandhair ja facebookista löydät nimellä Boho Makeup & Hair. 

Kuvat: Johannes Kaczmarek

 

Kuulemisiin!

 

Miia

 

Kommentit (1)
  1. gonewiththewarmwind
    24.4.2018, 12:50

    Vau upealta näyttää! Onnea uuteen! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *