Pohdintaa häämenusta

Hääpaikka ja kirkko on, mutta catering puuttuu… Häämenun suunnittelu ja catering-palvelun tarjoajan valitseminen alkaa olla ajakohtaista tässä vaiheessa hääsuunnittelua. Olemme tehneet muutamia tarjouspyyntöjä helsinkiläisiin catering-yrityksiin, mutta mitään selkeää valintaa meillä ei vielä ole, muutama hyvä vaihtoehto on  kuitenkin jo löytynyt.

kuva333.jpg

Ruoka on usein isoin yksittäinen kustannuserä häissä, mutta toisaalta se tulee olemaan myöskin todella keskeinen osa häitämme, koska ruoka on meille tärkeää. Esimerkiksi matkoilla ollessamme yksi päivän kohokohdista on minulle syöminen ja vieraan maan ruokakulttuuriin tutustuminen, ruoka merktisee ihmiselle niin paljon enemmän kuin annosta nenän edessä. Ruokaan liittyy ihania muistoja niin lähimenneisyydestä kuin lapsuudestakin. Ruuan ja juoman pitää siis olla hyvää ja meille mieleistä häissämme ja siihen aiomme myöskin panostaa rahallisesti, vaikka toki siihenkin on (valitetettavasti) rajansa. Minä henkilökohtaisesti rakastan ruokaa ja asioita, jotka liittyvät hyvän ruuan syömiseen yhdessä, mikään ei ole mukavampaa kuin viettää iltaa läheisten ihmisten kanssa hyvästä ruuasta ja juomasta pitkään ja hartaasti nauttien. Tälläisen ilmapiiri haluaisin myös tuoda häihimme, haluan tarjota hyvää ruokaa vieraillemme ja toivon ruuan ja juoman olevan heille nautinto.

kuva222.jpg

 

Suurin ongelma onkin ehkä löytää sellainen catering-palvelu, joka täyttää kriteerimme ruokaa kohtaan, mutta ei kuitenkaan ylihinnoittele ruokaansa tai muita palvelujaan. Ruuan ei tarvitse olla michelintasoista, mutta puhdasta, hyvistä ja laadukkaista raaka-aineista taitavasti valmistettua ruokaa. Itselläni ei ole kokemusta helsinkiläisitä catering-tarjoajista, joten vinkkejä kaivataan! Onko joku ollut häissä tai muissa juhlissa, joissa on tarjottu suussa sulavaa herkullista ruokaa? Paljastakaa tietonne 😉 Vielä ei ole kiire löytää cateringiä, mutta helpottaisihan se, jos yhden suurimmista asioista voisi viivata yli häiden to-do-listalta.

Kuvat Suomesta, Ranskasta ja Espanjasta.

kuva11.jpg

– S

Kommentit (1)
  1. Olen samaa mieltä, että ruokaan liittyy ihania muistoja. Ja ruoka on tärkeää. Itsekin matkoilla tykkään tutustua vieraan maan ruokakulttuuriin. https://www.loistocatering.fi/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *