Sängyssä on aikaa pohtia mitäpä muutakaan kuin ruokaa

bride2.jpg

Terkut täältä joka syksyisestä flunssapesästä! Toivottavasti olo ei tästä enää pahene, vaan nenä lakkaisi valumasta pitkin kämppää. Luotan vahvasti kyllä siihen, että tämän päivän pöpöjen taltutusresepti (vitamiinit, siskon tekemä ruoka ja seura, inkivääritee, suklaa, salmiakki sekä lepo) tekee nopeasti tehtävänsä. Viikonloppu meni mukavissa merkeissä, mutta perjantai-illan juhlat taisivat olla liikaa tälle herkkähipiäisen pettävälle vastustuskyvylle. Juhliminen on ihan kivaa, mutta huomaan usein juhlimisen negatiivisen vaikutuksen omaan vastustuskykyyn ja yleiskuntoon. Treeneistä ei tule muutamaan päivään mitään, koska väsymys painaa mieltä ja jalkoja, pahimmassa tapauksessa iskee vielä tällainen flunssa. Not cool. Taidanpa ottaa nyt loppuvuoden vähän iisimmin ja rajoittaa juhlatilanteet muutamaan viinilasiin ja panostaa hyvin nukuttuihin yöuniin pilkkuun keikkumisen sijasta. Here we come pikkujoulukausi 😀

bride1.jpg

Pikku flunssan sairastaminen on välillä ihan ok, koska silloin saa antaa itsellensä luvan vain olla ja on aikaa lukea esimerkiksi kaverilta saatuja häälehtiä ja tehdä hääsuunnitelmia. Toisaalta jouduin perumaan tämän aamun joogan ja varmaan joudun perumaan vielä useammankin treenin tältä viikolta. Pidempään kotona yksin makaaminen käy muutenkin aika pirun tylsäksi, vaikka muumeja onkin ihan kiva katsella. 

bride3.jpg

Hääsuunnitelmat etenevät koko ajan siis räkäpäästä huolimatta (tai itseasiassa juuri siitä syystä) ja top 3 cateringit alkavat olla selvillä ja finaalissa tullaan näkemään ainakin Sinne-, Bastion- ja Share-catering. Yritämme saada maistelut onnistumaan näihin paikkoihin ja tehdä päätöksen vielä tämä vuoden puolella. Tuntuu, ettei päätöstä voi oikein tehdä ennen kuin on kaikilla aisteillaan kokenut ruuan. Kakku tullaan ehkä tilaamaan muualta, sillä haaveilen entisen kotikaupunkini (entinen vakkariasiakas ilmoittautuu!) konditorian maailman parhaista kakuista (http://www.sthonore.fi/). Siinä onkin muuten ainoa syy muuttaa takaisin Lohjalle (#vitsivitsi).

bride4.jpg

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille, toivottavasti olette säästyneet tyhmältä syysflunssalta!

Ps. hajoilen itsekin näille pilkkopimeässä otetuille laadukkaille iphone-kuville, voisinko vain ostaa järkkärin ja opetella kuvaamaan..? Toivottavasti.

-S

 

Kommentit (2)
  1. Joo, mäkin haluan opetella kuvaamaan!

    1. No niinpä! Mennään yhdessä johonkin kurssille! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *