Tauon jälkeen täytyy vain aloittaa.

Mistä tietää, että blogitaukoa on kestänyt 4,5 kuukautta… No esimerkiksi siitä, ettei muista enää käyttäjätunnusta ja salasanaa Lily.fi:ssä. 

Haipakkaa ovat menneet viimeiset vajaat viisi kuukautta ja seuraavat samanlaiset tulevat menemään varmaan yhtä nopeasti. Sitten tanssitaankin jo häitä. Hurjaa. Jännää. Niin siistiä. 

Tauon jälkeen on aina vaikea aloittaa, oli kyse sitten kirjoitustauosta, opiskelutauosta tai treenitauosta…Kaikkia yhdistää se, ettei oikein tiedä mistä aloittaisi, mutta jostain vain täytyy, jotta homma lähtee taas rullaamaan.  Joten puhutaan nyt pitkän tauon jälkeen sitten vaikka niistä itse häistä, jotka häämöttävät muutaman kuun päässä ja palataan myöhemmin siihen, mitä kaikkea muuta on ollut meneillään näiden kiireisten kuukausien aikana, kun en ole ehtinyt tänne tulla kirjoittamaan. 

Alkuvuosi oli hääsuunnitelun osalta hiljaiseloa, mutta viimeisten viikkojen aikana suunnitelmamme on edistynyt haipakkaasti. Kutsut on tilattu eilen ja ne saadaan lähetetettyä eteen päin parin viikon päästä. Niistä on siis piakkoin (haha niin varmaan :D) tulossa sneak-peak-kuvia, kunhan saadaan ne kotiutettua. Viime yönä näin kamalaa painajaista kutsuista, jotka eivät vastanneetkaan ihan sitä mitä piti. Teimme kutsut itse Vistaprintin kautta, joten toivotaan, että kutsut ovat ”kotikutoisuudestaan” huolimatta onnistuneet. Kutsuista tuli mielestäni klassisen tyylikkäät, hillityt ja yksinkertaiset, joiden värimaailmana on lähinnä valkoinen ja musta. Muihin painotuotteisiin tullaan käyttämään enemmän häiden teemavärejä, joita ovat vihreä, vaaleanpunainen, persikka, valkoinen ja harmaa. Häiden lähes kaikki muut painotuotteet tuleekin suunnittelemaan Makea Design. Tällä hetkellä suunnittelemme ohjelma- ja menukortteja, sekä hääbingoa (oi kyllä, me päädytiin hääbingoon!) yhdessä Makea Designin Janinan kanssa.

Painotuotteiden lisäksi homma on hoidossa valokuvaajan, bändin ja hääviikonlopun majoituksen osalta. Päädyimme majoituksen osalta yöpymään koko viikonlopun Klaus K:n Sky Studiossa. Ajatus hotelliaamiaisesta ja laittautumisesta isossa hotellihuoneessa kaasojen kanssa hääaamuna kutkutti niin paljon, että päätimme tosiaankin siirtyä hotellimajoitukseen jo perjantaina. Ehkäpä sitä ehtii käydä tekemässä nopean iltatreeninkin vielä hotellin kuntosalilla ennen hääpäivää ;). Muita isoja kokonaisuuksia, jotka kaipaavat vielä haltuunottoa ovat tanssikurssin varaaminen, puvun viimeistely (ompelu), kakun maisteleminen ja valinta sekä menun maisteleminen ja sen lopullinen valinta. Niin ja tietysti häämatkan suunnittelu!

Pienempiä kokonaisuuksia, kuten ohjelmaa ja koristelua on myös mietitty jo jonkin verran. ”Pikkujuttuja” on tehtävänä vielä paljon, listalla on esimerkiksi sormuksen hankinta, kenkien ja sukkanauhan osto, kukkien ja kimpun suunnittelu ja toimittajan valitseminen. Myös Virossa olisi tarkoitus ehtiä piipahtamaan kesän aikana ja tuoda sieltä mukana miedot juomat juhlaan. Viinithän on tosiaan hankittu jo aikaisemmin. 

Ensi viikolla käydään katsastamassa kaasojen kanssa juhlapaikka, mikä helpottanee koristelujen ja istumajärjestyksen suunnittelua. Saattaa siis olla, että tästäkin keikasta saadaan jotain kuvasaldoa ja tarinaa blogin puolelle 🙂

Sekava kirjoitus tauon jälkeen, mutta eiköhän se tästä taas lähde. Ainakin sain jäsenneltyä hieman omia ajatuksiani siitä mitkä asiat ovat hoidossa ja mitkä taas eivät. Koska häihin on enää muutama kuukausi ja haluan nauttia jokaisesta hetkestä sinne asti, pyrin jakamaan ja fiilistelemään täällä kaikkea mahdollista matkan varrelta, jotta minulle jäisi itse matkastakin kiva ja konkreettinen muisto 🙂

 

-S

 

suhteet oma-elama diy
Kommentit (1)
  1. Jee, lisää!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *