Lomatoiveita ja reissumeininkiä

Mind the gap, mummy

Innokkaat reissaajat

6 kk sitten olimme edellisen kerran Suomessa koko perheen voimin. Mies on käynyt aina välillä työreissuillaan, mutta me perheen naiset olemme olleet tämän ajan Englannissa. Kysyin esikoiseltamme, mitä hän haluaisi tehdä Suomessa ollessamme ja vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä;

-Haluan K-kauppaan! Paljon ei siis ole asetettu paineita tälle reissulle, mutta eiköhän tämä toive saada toteutettua.

Elämme varsinaista kiertolaiselämää lomallamme, sillä yöpymisiä tulee olemaan vähän siellä ja täällä, mutta eiköhän seikkailumielellä pääse pitkälle. Itse odotan lomaltamme eniten (K-kauppaa enemmän) metsäretkiä, saunomista, laiturilla istuskelua, leipäjuustoa, tuoreita marjoja, herneitä, uusia perunoita, piknikkiä Suomenlinnassa, valoisia öitä, terassilla nautiskelua sekä ennen kaikkea läheisten tapaamista.

Kulunut kevät on ollut monella tapaa hektinen, joten on ihanaa päästä Suomeen juuri nyt. Joogakoulutukseni on loppusilausta vaille valmis ja mieskin on reissannut enemmän kuin tarpeeksi tänä keväänä. Täällä Lontoossa asuessamme olen alkanut arvostamaan Suomea yhä enemmän ja ikäväkin on vaivannut kovasti viimeisinä viikkoina. On siis juuri oikea aika hypätä lentokoneeseen ja päästä rakkaisiin maisemiin - satoi tai paistoi.

Suomi, I’m ready for you! And London, see you again soon!

x Henna

Kommentit

0xc0000142 (Ei varmistettu)

Hey thanks for such informative article that help me to get out of the code error in my windows 10 operating system in just some easy steps without any interruption just visit our website https://fixforwindows.com/0xc0000142 and get the tutorial to fix the error.

suzain lian (Ei varmistettu)

I planning a novel loosely based off of my childhood, but with fictional characters and other elements changed. Making it http://www.wewriteessay.co.uk/essay-service fictional can give you mode creative freedom to make it exciting.

Roblox robux (Ei varmistettu) http://robloxrobuxonline.com/

This is a very amazing post by the author.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.