Projekti 333 – Mitä haasteen ensimmäiseen kuukauteen kuului

Kuukausi on mennyt hurjaa vauhtia ja nyt eletään jo haasteen toista kuukautta. Aloitin huhtikuun alussa Projekti 333 -haasteen. Voit lukea tarkemmin haasteen säännöistä ja vaatekaapista Projekti 333 -esittelypostauksesta.

Olen ollut todella huono päivittämään Instagramiin asukuvia. Olen lähtenyt aamulla töihin todella aikaisin, joten kuvat ovat unohtuneet. Iltapäivällä puolestaan on ollut kiire vaihtaa kotivaatteet päälle. Tähän pitäisi ehdottomasti nyt panostaa.

Muutoin haaste on mennyt oikein mallikkaasti. Minulla on ollut mielihaluja pukeutua kapselin ulkopuolisiin vaatteisiin, mutta olen malttanut mieleni. Muutaman muutoksen kapseliin tein ensimmäisten viikkojen aikana, mutta muutoin vaatekaappi on pysynyt samana.

Poikkeuksen on tuonut kengät ja huivit, sillä on ollut kylmempiä kelejä, jolloin on tarvinnut enemmän lämmikettä. Tämä on mielestäni vähän harmaalla alueella, sillä olen pukeutunut säähän enkä niinkään tyylin mukaan. Käytännöllisyys on siis ollut tärkeämmässä roolissa. Nyt kun on ollut lämpimämpiä ilmoja, olen hyvin pystynyt käyttämään vain kapselissa olevia ulkovaatteita.

Tämä Projekti 333 on innostanut minua kokeilemaan erilaisia asukokonaisuuksia ja muutenkin käyttämään vaatteitani monipuolisemmin. Enää en ole pukeutunut niihin turvallisiin asuvalintoihin, vaan olen halunnut käyttää vaatekaappiani monipuolisesti. Suurin osa vaatteista on mustia, joten eri asuja on helppo yhdistellä keskenään. Odotan kyllä kesää ja lämpimiä kelejä, jolloin voin pukautua kapselin kesäisimpiin vaatteisiin, joilla ei vielä tarkenisi.

Pyrin ensi kuussa parantamaan asukuvien laatua, mutta myös määrää. Kannattaa seurailla minua Instagramissa (@theminimalistica), niin näet etunenässä uusimmat asukuvat ja muitakin postauksia minimalismista.

Seuraa blogia: Blogit.fi | Instagram | Pinterest

muoti vastuullisuus paivan-tyyli trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *