Majoitus Balilla alle 9 euroa yöltä

Kirjoittelin täällä kuinka etsiskelin asuntoa, joka saisi maksaa maksimissaan 10euroa yöltä. Lopultahan etsintä palkittiin ja löysin erinomaisen homestayn. Maksan huonetta kuukausittain, mutta yöhinnaksi tuli tälle alle 9 euroa. Asunnolta ajelee alle 10 minuutissa Cangguun, joten sijaintikin on loistava. Täällä olen jo viihtynyt 2 kuukautta ja yksi vielä edessä. Sen jälkeen muutan viimeiseksi kuukaudeksi kaverin asuntoon.

Asunnon omistaja ja häneen perheensä on aivan ihania ja auttavat aina kun vaan pystyvät. He pitävät homestaystä erinomaista huolta, ja paikat ovat aina tiptop kunnossa ja aina todella siistiä.

Ensimmäisinä viikkoina yöllisiä harmistuksia aiheuttivat aamu neljältä heräävät kukot, mutta nykyisin olen jo tottunut niiden aamuhuuteluihin, että en edes herää. Jossain vaiheessa jo pohdin, että onkohan kaikki kukot uhrattu seremonioissa, kun en ollut enää herännyt niiden lauluun, mutta sitten olinkin pian sen jälkeen hereillä vielä neljän aikaa yöllä ja siellähän ne iloisesti taas lauleskeli.

Suurta iloa ovat tuottaneet naapurissa asuvien paikallisten koirat. He omistavat maailman söpöimpiä karvatassuja. Varsinkin instastoreissani nämä karvakaverit ovat säännöllisiä vierailijoita.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *