Ladataan...
mirallalla

Kävin ottamassa tänään geelikynnet espanjalaisessa paikassa ihan mielenkiinnosta. Pyysin Shellac-kynsiä, mutta jos olen oikein ymmärtänyt Shellacissa ei karhenneta oman kynnen pintaa ja tässä viilattiin useammalla viilalla pintaa. 

Kynnet tehtiin Westink-nimisellä geelillä. Minusta ne näyttävät kivalta, vaikka kynsien tekijä turhaan lyhensi omia kynsiäni aika lailla. Olisivat olleet kivemmat pidempänä. Hinta 19 €.

Täällä ollessa olen oppinut ja rakastunut kynsinauhaleikkureihin. Suomessa ne olivat työkalu, jota käytin harvoin. Näin se vaan matkailu ja kokemukset eri paikoista avartavat.

Olen valitellut palelemista välillä täällä, mutta tänään on ollut ihana viileä päivä. Valoisaa on pidempään kuin aiemmin ja olin äsken rannassa ihailemassa aaltojen kohinaa ja meren voimaa. Se on pelottava ja myös kiehtova elementti. Harvassa paikassa on aina niin hyvä olla kuin meren rannalla. 

Ladataan...
mirallalla

Löysin minulle tuntemattoman ihonhoitosarjan Boddy's pharmacyn Primorista. En myöskään löytänyt netistä mitään tietoja sarjasta muuta kuin espanjan kielellä.

Yritin etsiä tuotteita, joissa ei ole alkoholi incin alussa ja siksi valitsin juuri tämän. Olen tehnyt muutaman virheostoksen ja saanut mm. silmänympärysvoiteesta turvonneet, kirvelevät silmäluomet.

Koska Primorissa oli tämä sarja osta 3, maksa 2, ostin kolme tuotetta. Öljy ja silmänympärysvoide olivat noin 9 e. Tähän mennessä silmänympärysvoide kirveli hetken heti kun ensimmäistä kertaa laitoin sitä, saattaa johtua superkuivasta ja ohuesta ihostani kulmakarvan alapuolella. Nyt se on tuntunut hyvältä.

Kosteusvoidetta olen tänään lätrännyt kasvoille useamman kerran, koska pidän harvinaista meikitöntä päivää ja ihanaa tehdä kunnon kosteutusta ja tunnustella voiteen tuntua. Kolmas tuote on esteettisen kaunis lasipurkissa oleva elvyttävä every-night oil, joka sisältää mm. macadamiaa, jojobaa, oliiviöljyä ja quinoaa!

Muuten tämä päivä on mennyt koulutehtäviä tehden, siivoten, asiakkaan kyselemästä plasmapenhoidosta lukiessa ja nyt haluisinkin sitä kokeilla aknearpiin! Aloitin myös kuuntelemaan äänikirjoja. Olen nauttinut parvekkeella auringon otosta ja mm. Taivaanpallo-kirjasta.

Ladataan...
mirallalla

Tällä viikolla olen ollut väsynyt. Maanantaina kävin testaamassa flamencoa Sofia-opistolla ja tykkäsin. Saattaa olla, että jos vaan aikaa on, niin jatkan flamencon tanssimista Suomessakin. Seuraavalle tunnille pitäisi hommata pitkä hame niin pääsisi heittelemään helmoja.

Tuon maanantain jälkeen elämä on tuntunut kivireen raahaamiselta ja en ole jaksanut työpäivien jälkeen tehdä niitä asioita, mitä olen suunnitellut. Otin vihdoin HBO Nordicin ja aloin katsomaan Sharp Objects. Toinen tämän hetken suosikki on Orange is the New Black Netflixistä.

Eilen kävin Osunassa, Sevillan provinssissa, jossa on kuvattu Game of Thronesin viidennen tuotantokauden kohtauksia, jossa Daenerys pakenee lohikäärmeensä selässä. Kävin myös Game of Thronesin näyttelijöiden vakkariravintolassa.

Tänään kävin tammikuussa avatussa Sonne Saludissa hieronnassa töiden jälkeen. Olipa ihana kokemus ja kerrankin täällä paikka, joka oli avara ja rauhallinen. Mun on yleensä vaikea rentoutua hieronnassa, mutta Sonne saludin perustaja Elina sai kyllä rentoutumaan, eikä hierontapenkki ollut yhtään epämukava. Toisinaan tuntuu, etten saa hieronnassa käsiä mihinkään, niin että ne olisivat rennosti ja tästä syystä en kyllä yleensä käykään hieronnassa.

Viikonlopun aloitan nyt Oltermannilla ja ruisleivällä ja kylläpä se maistuikin pitkästä aikaa taivaalliselta. Täällä melkein aina perjantaisin on kaunis sää ja tänäänkin on ollu jotenkin maaginen valo puissa ja vuorta vasten. Todella kaunista. Todellinen Costa del Sol!

Kauneudenhoidosta tässä ei nyt ollut sanaakaan, vaikka ajatuksia on senkin edestä ja aiheita, joita on tällä viikolla asiakkaiden ja muiden satunnaisten tapaamisten kanssa pohdiskeltu, mutta niistä myöhemmin, kun olen kerännyt itseni.

 

Pages