Täällä sitä nyt ollaan

Ette arvaakaan kuinka pitkään olen pohtinut tämän harrastuksen aloittamista. No, melko pitkään.

Nimeni on Henna ja olen 20 -vuotias nuori nainen Pohjois-Savosta. Syy siihen, miksi olen (jälleen kerran) bloggaamisen parissa on se, että elämäni on pienoisessa käännekohdassa. Hain nimittäin lukion jälkeen muutamaan korkeakouluun, mutta päädyinkin sitten mutkien kautta amiskaan. Tänä keväänä parin vuoden opintoni ravintola-alalla loppuvat ja olen jälleen kerran uuden alun edessä. Totta puhuen, olen ehkä hieman hukassa.

Blogia on tullut siis kirjoiteltua aikaisemminkin, ainakin kerran tai kaksi. Olin silloin yläaste- ja lukioikäinen, myöskin itseään hahmotteleva persoona. Vaikka nämä aikaisemmat Blogger -pohjaiset blogini eivät nähneet päivänvaloa kovinkaan kauaa, olen vuosien mittaan palannut mielessäni uuden blogin aloittamiseen useammankin kerran. Eikä ihmekään, olen ala-asteelta lähtien pitänyt kirjoitelmien tekemisestä sekä tarinoinnista!

Tämän blogin kautta haluan tuoda esille omia ajatuksiani sekä arvojani ja sitä kautta rakentaa identiteettiäni ihmisenä. Olen kiinnostunut jakamaan paitsi arkeani, myös mm. kirjasuosituksia, ruokareseptejä, valokuvia, kokemuksia sekä pohdintoja yhteiskunnallisista asioista. Ja elämästä ylipäätään. Sekä huonoa huumoriani! Tarkoituksena on pitää blogi mahdollisimman aitona, sillä mitään en ihmisissä enemmän arvosta kuin aitoutta. Ehkä löydän tätä kautta itseni taas uudestaan.

Ihanaa kun eksyit tänne ja toivottavasti sinulla on ollut mahtava päivä. Nähdään seuraavassa postauksessa!

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
  1. Kiitos paljon, ihana kuulla :>!

  2. Oli mukavaa lukea mietteitäsi täältä. Kirjoitat hyvin ja analyyttisesti.
    (Aloitin tosin uusimmasta kirjoituksestasi, mutta eipä haitannut.)😊

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *