Ladataan...
miz

Täällä ollut nyt pidemmän aikaa hiljaiseloa. Olin vielä joulukuussa töissä ja sen jälkeen olin yli kuukauden matkoilla.  Nyt kuitenkin olen ollut jonkin aikaa kotona, eikä työni jatku ellen saa tuntitöitä. Eli nyt taas työhakemuksia tullut kirjoiteltua ja enemmän vapaa-aikaa kirjoitella myös blogia. Aika siis kertoa kuulumiset. 

Hemmon jälkeen löytyi todella nopeasti uusi kiinnostava mies, jota tapailin koko joulukuun. Oltiin kavereiden kanssa viettämässä pikkujoulua ja oikeastaan kiinnitin hänen kaveriin ensin huomiota, mutta myöhemmin kun olimme käymässä yläkerrassa nämä, miehet kulkivat suoraan ohitsemme.  Taisin siinä jotain hiljaa kommentoida kaverille, että ovat kuumia. En tiedä kuulivatko, kun vähän heti kääntyivät takaisin juttelemaan meille. Tällöin olin enemmän kiinnittänyt huomioni juuri tähän toiseen, joka tuli minulle sanomaan olevani kuuma. 

Juteltiin siinä hetki, vaihdettiin numeroita ja mies tuli jopa yöksi luokseni. Ei tehty mitään ja mies käyttäytyikin oikein asiallisesti. Heitin hänet seuraavana päivänä kotiin ja myöhemmin sovittiin tapaaminen whatsapilla.  

Mies oli minua seitsemän vuotta nuorempi ja yleensä rajani on maksimissaan viisi suuntaan tai toiseen. Hänessä oli kuitenkin jotain erityistä, joka sai minut unohtamaan ikärajani ja olihan hän super komea.

Meillä oli mukava joulukuu. Vietettiin monia öitä yhdessä, mutta ei päädytty harrastamaan seksiä, koska hän oli yleensä viikonloppuisin juonut, kun pystyttiin näkemään eikä hänellä oikein pysynyt seisokki silloin. Eipähän nyt jäänyt harmittaa ettei päädytty harrastamaan seksiä, koska lopultahan mies ei halunnut enää nähdä minua matkani jälkeen.  Ehkä tämä tapailun loppu olisi harmittanut vähän enemmän jos oltaisiin päädytty yhdyntään asti.

Hän ei laittanut kertaakaan viestiä minulle matkani aikana ja kun tulin takaisin kysyin, jos hän edes haluaa enää nähdä. Tiesin hänen pitkäaikaisensa suhteensa menneen poikki vain pari kuukautta ennen minua, joten vähän epäilinkin hänen haluavan maistaa vähän sinkkuelämää. Hänelle oli myös tullut joulukuun lopulla lasku hänen nimiinsä exänsä ostoksista ja tunnetusti ensimmäinen joulu on vaikeaa aikaa erojen jälkeen. Olihan tämä pieni harmi, mutta olin henkisesti varautunut tähän, kun alitajuisesti valmiiksi tätä epäilinkin. Kuitenkin minä olin joulukuun lopulla se, joka otti aina ensin yhteyttä ja en jaksa olla kokoajan aloitteen tekijä viestinnässä. Tapailu tai jonkin sortin suhde tarvitsee kuitenkin vastavuoroisuutta niin tietää olevan kiinnostusta. En siksi itse ottanut häneen matkan aikana yhteyttä kuin ihan alussa, muuten pidin hiljaiseloa koko kuukauden. Eräs toinen mies kuitenkin laittoi minulle reissuni aikana viestiä, josta myöhemmin lisää...

 

Ladataan...
miz

Hemmo ei ollut enää niin aktiivinen viestien kanssa. Minä olin lähinnä pari viikonloppua kysellyt näkemistä ja tuona perjantaina päätin, että olisi hänen vuoronsa. Laitoinkin hänelle vain pettymys hymiön ja kohta hän jo kyselikin mikä on. Kerron asiani ja Hemmo sanoi olevan allapäin, eikä haluavan nähdä sinä päivänä ketään. Lauantaina voisi, mutta sunnuntaina hänelle tulisi vieraita. Sanoin minulla olevan lauantai-iltana menoa ja ehtiväni näkemään vain muutaman tunnin ajan. Tiesin Hemmolla olevan vapaa viikonloppu, mutta en halunnut jättää tyttöjen iltaa välistä sen takia ja olin sanonut menostani edeltävänä viikonloppuna, jota hän ei tietenkään muistanut. Muutenkin viikonloput lähinnä mentiin Hemmon vuorojen mukaan ja minullahan on normaali arkityö sekä treenit. Kerran käytiin treenamassa yhdessä kunnes tuli kesä ja Hemmo mieluiten juoksi, minä taas en. Sitten oli Hemmon muutto ja flunssat.

Hemmo myönsi olevan apea juurikin tuon takia ja oli muutenkin alkanut miettimään, eikä enää tiennyt mitä haluaa. Tykkää ja on ihastunut minuun, eikä ollut muuttunut viimeksi, kun hän otti yhteyttä. Hänelle ei muutenkaan tule isompia tunteita kauhean nopeasti varovaisuuden takia.

En jaksanut sitä empimistä enää. Olin jo neljä vuotta sitten käynyt läpi lähes samaa ex-mieheni kanssa ja paljon pidempään. Se vain syö aivojani, kun koko ajan miettii, ollaanko tässä yhdessä vai ei.  Yritin kertoa, etten minäkään tarkkaan tiedä mitä tästä tulee ja päivä kerrallaan tässä mennään. Tykkääväni hänestä ja viihtyväni hänen kanssaan. Ei mikään saanut häntä masennuksen kuopasta ylös, joten pienen kieriskelyn ja ahdistelun jälkeen sohvalla sanoin, etten pysty tällaiseen enää.

Kyllä se kirpaisi yllättävän kovaa, vaikka en Hemmoa rakastanutkaan ja kirpaisi silloinkin, kun hän viikkoa myöhemmin muina miehinä kyseli kuulumisiani. Jouduin pyytämään häntä olemaan ottamatta yhteyttä minuun vähän aikaa, jotta voisin unohtaa eikä tarvisi joka viikonloppu harmitella tapailun päättymistä.

Osittan tuleva matkani ja se, että olin jo aikasemmin meinannut laittaa poikki olivat saaneet Hemmon tähän tilaan. Sillonhan Hemmo minut puhui ympäri ja halusin silloin yrittää ja olisin voinut silti katsoa mihin tämä olisi viennyt. Sanoinkin voivan hänen ottavan yhteyttä jos tulee järkiinsä. Muistutin kuitenkin jatkavani elämääni ja silloin voivan olevan jo liian myöhäistä. Koskaan kun ei tiedä mitä elämä tuo tullessaan.

 

Ladataan...
miz

Avioliittoja: Yksi takana. Ei enää tarve välttämättä mennä naimisiin, mutta kyllä se mies loppuelämäksi olisi haaveena.

Kihloissa: No kihloissa on oltu, jos aviossakin.

Lapsia: En oikein tiedä haluanko vai en. Mulla on niin paljon pelkoja koskien tätä ja toisaalta pidän ja en pidä lapsista.

Lemmikkejä tällä hetkellä: Ei omaa. Oli vähän aikaa koira, mutta ei soveltunut kerrostaloon. Ollut joskus lapsuudessa kaksi kania, joista piti luopua silloin äidin heinäallergian vuoksi ja kaksi gerbiiliä, jotka kuolivat. Perheessä ollut koira 3.luokalta, joka eli kolmetoista vuotiaaksi ja tällä hetkellä toinen jo kaksitoista vuotta täyttänyt koira.

Leikkauksia: Kitarisat, hiustenleikkauksia ollut paljon – hahaa. Yksi onnettomuuteen liittyvä, mutta en sen tarkemmin halua paljastaa asiaa.

Tatuointeja: Neljä. Yksi vielä ainakin vielä tulee jossain vaiheessa.

Lävistyksiä: Enää jäljellä napakoru mutta ollut muitakin, jotka poistanut.

Muuttoja: Apua niitä on niin paljon, että pitäisi kysyä vanhemmilta. Ala-asteenkin kävin kolmessa eri koulussa ja asunut ulkomailla missä myös muutettiin.

Ampunut aseella: Sellaisella peliin tarkoitetulla kiväärillä kiekkoja ampunut ruudulta.

Ottanut lopputilin: En.

Ollut saaressa: Kyllä.

Autosi: Nissan. Piti ostaa töiden vuoksi, mutta hankkiudun eroon määräaikaisen työn loputtua.

Ollut lentokoneessa: Kyllä.

Onko joku itkenyt vuoksesi: Uskoisin että ex-aviomies itki silloin osittain, kun erottiin, vaikka hänen syynsä ero olikin.

Ollut rakastunut: Olen.

Ollut ambulanssissa: Kyllä. Kuljettu sairaalaan onnettomuuden takia.

Luistellut: Joo koulussa, mutta vihasin luistelua.

Surffannut: Netissä – hahhaha.

Ollut risteilyllä: Aika monestikin.

Ajanut moottoripyörällä: Kyydissä olen ollut.

Ratsastanut hevosella: Harrastin joskus lapsuudessa ratsastusta, mutta näin aikuisena olisi kiva kokeilla joskus uudelleen.

Ollut sairaalassa: Kyllä.

Suosikkihedelmä: Mango.

Aamu vai ilta: Ilta.

Lempiväri: Tykkään kaikista väreistä oikeastaan. Jotkut harmaan sävyt ovat liian synkkiä.

Viimeisin puhelu: Soitin äidille kolme päivää sitten yhdestä tv-ohjelmasta. Hirveän harvoin tulee puheiluita vastaanotettua tai soitettua. Lähinnä viestin whatsapilla.

Viimeisin viesti: Kirjoitus hetkellä kaverini kutsui whatsapilla ns. kummityttöni synttäreille.

Nähnyt jonkun kuolevan: En, mutta nähnyt lapsena omasta mielestäni kuolleen hengen siirtyvän eteenpäin.

Kahvi vai tee: Tee mieluummin, mutta en oikein juo sitäkään ellen ole kipeänä. Kahvia en ole koskaan oppinut juomaan. Vesi olisi se valintani.

Paras piirakka: Toscapiirakka ehkä, joskus maistanut kummitädin tekemää älyttömän hyvää raparperipiirakkaa ja joskus jossain juhlissa oli suorastaan suussa sulavaa kanapiirakkaa. Nykyisin välttelen tosin gluteeniallergian takia.

Kissa vai koira: Koira.

Paras vuodenaika: Kesä.

Pages