First boyfriend

Nyt ei ole tullut kirjoitettua pitkään aikaan. Olin kipeänä yli kaksi viikkoa ja päänsärkyjen (limaa päässä) takia ei oikein huvittanut raapustaa mitään. 

Kipeänä ollessani tinderissä tuli vastaa eräs mies, joka kysyi olenko neiti x. Hän siis tiesi sukunimeni ja katsottuani vielä kerran herran kuvat tajusin hänen olevan ensimmäinen kunnollinen poikaystäväni (viikon seurustelusuhdetta ei varmaan lasketa). Vastasinkin hänelle olevani kyseinen henkilö ja muistin hänenkin sukunimensä.Taisin tavata hänet kiss fm:n chätissä 15-16-vuotiaana. Siihen aikaan kun ei ollut edes mitään älypuhelimia, joten ilman kuvia taidettiin nähdä, ellei oltaisi vaihdettu niitä sähköpostin välityksellä. En muista tarkkaan yksityiskohtia, muistan kuitenkin soittaneeni hänelle ja sovimme tapaamisesta.  

Tämä teinipoika asui noin tunnin matkan päästä ja ihmettelen suuresti miten vanhempani ovat edes päästäneet minut tapaamaan häntä. Siellä me kuitenkin nähtiin hänen kotikaupungissaan ja menin hänen luokse yöksi. Olisiko hänen äitinsäkin ollut kotona.  

Tavattiin juna-asemalla ja kävelin hänen ohitse kunnes ajattelin ehkä hänen olevan kyseinen poika, jota tulin tapaaman ja olihan hän. 

En muista tarkkaan kuinka kauan seurusteltiin, eikä hänkään. Se oli ensimmäinen ja tällä hetkellä ainoa kaukosuhteeni. Nähtiin yleensä viikonloppuisin tai lomilla ja yövyttiin toistemme luona. Sain silloin vanhemmiltani joululahjaksi kymmenen kerran junalipun kyseiseen kaupunkiin ja yksi kevättalvi oli eräät juhlat. Minusta silloin ei vielä edes ollut talvi kun tavattiin ensimmäistä kertaa, joten taidettiin aika monta kuukautta olla yhdessä lopulta.

Juttu loppui joskus keväällä/kesällä. Minun piti mennä hänen luokseen pidemmäksi aikaa lomalla. Hän kuitenkin lopetti jutun, koska ei tiennyt oikein mitä rakkaus on ja halusi kokea nuoruutta. Olihan se muutenkin hankalaa. Ne itkuiset puhelut ovat vieläkin muistoissa tai se kun hänen äitinsä yllätti meidät sängystä minä päällä (onneksi peitto oli päällä eikä vielä puuhattu sillä hetkellä mitään). 

Harmillisesti mies asuu edelleen samassa kaupungissa ja oli pääkaupunkiseudulla vain käymässä töiden puolesta. Muuten olisi ollut kiva nähdä häntä 16 vuoden jälkeen. 

Your-Child-First-Boyfriend-Girlfriend-1024x576.jpg

 

 

Kommentit (1)
  1. Aika suloista 🙂 ai kun saisitte uusintatreffit järkättyä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *