Tarinan kaksi puolta

Viimein laivamies vastasi minulle yli viikon hiljaiselon jälkeen. Hänen sanojensa mukaan hän oli sanonut kiireitä pitävän puolitoista viikkoa risteilyn jälkeen ja ottavan yhteyttä minuun, kun aikaan. No kyllähän minä näin hänen käyneen useasti whatsapissa, joten miten hänellä ei ollut mukamas aikaa ja muistan tarkalleen hänen sanonneen viikolla olevan kiirettä, mutta viikonloppuisin olevan vapaata sekä näkevänsä myös välillä ystäviä silloin. (Minulla on älyttömän hyvä muisti illan kulusta, vaikka olisin juonut. Juurihan kerroin edellisestä laivaristeilystä olevalle hoidolleni, kuinka tavattiin ja hän ei itse muistanut sitä. – Joo meillä oli taas sessio tässä viime viikonloppuna. Ei nähdä useasti, mutta maksimissaan parin kuukauden välein hän aina kyselee, jos voitaisiin panna, ja tämä toimii. Ei ole ainakaan pelkoa, että tulisi niitä tunteita.)

Kerroin ystävilleni asiasta ja kaikki me oltiin sitä mieltä, että laivamies vain pelästyi minun puheita ja ei halunnut näyttäytyä täysin kusipäänä muiden silmissä, joten hän viimein sen takia vastasi. Voihan se olla, että hänellä oli kiireitä ja ehkä omasta mielestään oli sanonut noin minulle. Luulihan hän jopa soittaneen minulle, vaikkei ollut ja oli vain tallentanut numeroni. En vain ymmärrä miten aikaa ei riitä yhteen hei palaan sulle myöhemmin, kun on enemmän aikaa viestiin varsinkin, jos tyyppi oli useasti käynyt whatsapissa. Sen voi jopa nauhoittaa ja ainakin minun puhelimissani on puheesta tekstiksi toiminto, jos ei ole aikaa naputella sen suuremmin. Minun mielestäni viestien lukematta jättäminen oli ihan tahallista tässä.

Ehkä siis oma vikani kun ”kiirehdin” bitch viestieni kanssa, ettei tulla näkemää. Yksi viesti vain olisi muuttanut kokotilanteen, eikä naiset kauan jaksa odottaa. Onhan deittimaailmassa sellainen ns. sääntö: ”Jos ei toisesta kuulu kolmeen päivään, ei häntä todennäköisemmin kiinnosta.”

Tietenkin pahoittelin omalta osaltani, kuinka tilanne meni, hän ei edes viitsinyt pyytää anteeksi, vaikka minusta hänellä oli myös osuutta asiaan omalla toiminnallaan. Kerroin myös nuo edeltävässä kappaleessa olevat asiat hänelle vielä. Sinänsä olisi ollut kiva selvittää tämä kasvotusten ja en tule koskaan saamaan tietää valehteliko hän vain lisää imagonsa takia, tai vain olevinaan rauhoittaakseni minua. Vai luuliko hän oikeasti sanoneensa noin ja miksi hän sitten ignoorasi minun viestini siitä huolimatta, että kävi useasti whatsapissa?  Asioilla on aina kaksi puolta ja kaksi näkemystä. Eräs ystäväni sanoi hyvin: ”Ihmiset eivät riitele, vain asiat”, ja tässä tapauksessa se pitää paikkaansa, vaikkei tuota riidaksi voi sanoakaan.

 

Kommentit (2)
  1. Ei se tyyppi ollut susta kiinnostunut. Olisi se ottanut aikasemmin yhteyttä. Kiirettä pitää meillä kaikilla aina välillä, mut itekin huomannut et sille kiinnostavalle tyypille ehtii aina vastaamaan vaikka kuinka olisi hullunmyllyä ympärillä. Kiirettä käytetään niin monesti tekosyynä.

    Sinuna antaisin tollasten miesten olla, ihan turhaa miettii asiaa enempää. Mies ottaa numeron, jos laittaa viestiä, kiva mut jos ei, jatketaan elämää eteenpäin 🙂 Kukaan joka ei ole susta kiinnostunut ei ole sen stressin ja vaivan arvonen 🙂

    1. Näin se minunkin mielestäni menee ja joskus kirjoittanut että turhan paljon käytetään kiirettä tekosyynä että jos oikeasti kiinnostaa niin on aikaa. Tässä oli kyse vain siitä että hän tosiaan sanoi haluavansa nähdä minut ystävieni kuullen. Ei se haittaa että minulle valehdellaan kun en usko miesten puheita mutta tuo teki  asiasta vakuuttavampaaa ja halusin sanoa suorat sanat hänen käytöksestään

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *