Kanssakulkijoita etsimässä

Nyt kaipaan taas vertaistukea.

Kukaan ei aiemmin ole ollut ihan samanlaisessa tilanteessa kuin me nyt olemme. Ihan koronan kaltaista pandemiaa ei maailmalla ole kohdattu, kaikki adoptiomaat eivät ole olleet aiemmin jumissa samaan aikaan, kotimaassa ei täysin tällaista tilannetta ole työmarkkinoilla ollut aiemmin.  PeLa ja Interpedia tekevät kovasti työtä nyt kun kaikkien maiden tilanteissa pitää pysyä kartalla ja tiedottaa meitä epätietoisia samalla. Infoa tulee siis ihan mukavasti, mutta vertaistukea tarvitaan. Tai oikeasti lupauksia paremmista ajoista,

Haluaisin niin kovasti kuulla, että kaikki sujuu lopulta hyvin ja tämä on vain pieni mutka niin kovin mutkaisella tiellä. Olen löytänyt vähän apua uudelleen lukemistani adoptio-odotusta käsittelevistä kirjoista. Tuntuu, että monet ovat olleet aivan lohduttoman tuntuisissa tilanteissa, ja kuitenkin lopulta lapsi on perheeseen löytänyt tiensä. Näin toivon kovasti olevan myös meidän kohdallamme.

Kauhukertomukset ja kurjimmat kohtalot hyppään suosiolla yli. Eiköhän tässä vielä hyvin käy.

 

 

 

perhe ajattelin-tanaan
Kommentit (4)
  1. Voimia teille kaikille odottajille! 💜
    Oleko jo Facen odottajaryhmässä? Jos et, laita viestiä adoptio.odottajat(a)gmail.com

    1. Kiitos! Olen. Siitä on ollut valtavasti iloa ja apua ❤️

  2. Olen niin pahoillani teidän kaikkien puolesta. Kaikkein eniten heidän, joilla lapsitieto jo on ja hakumatkaa odotetaan. Olen niin tyytyväinen nyt, että olemme vasta neuvontavaiheessa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *