Lääkitys uusiksi

Ei ollut Amantadinista apua fatiikkiin. Söin sitä noin kolme viikkoa ja koin olevani jopa väsyneempi. Olen viime aikoina saanut kunnon väsymyskohtauksia. Nukahdin jopa etätöissä ollessani työpisteelleni.

Viime viikolla oli soittoaika Multaselle, Amantadin lopetettiin ja Venlafaxin aloitettiin fatiikkiin. Lisäksi Noritren mun täytyy ajaa alas parin viikon aikana. Mutta hups, olin unohtanut Multaselle mainita, että mulla on myös Escitalopram käytössä. Yksi aamupäivä mulla sit menikin selvitellessä voinko syödä noita kahta päällekkäin vai tulisiko mun luopua Escitalopramista. Kumpikin on kuitenkin mielialalääke, ja Escitalopram mulla on siihen määrättykin. Mutta Venlafafin puolestaan on nyt määrätty kipukynnyksen nostamiseen sekä fatiikkiin.

Mäsäryhmässä osa sanoi, että voi syödä päällekkäin, osa taas sanoi, ettei voi syödä päällekkäin. Apteekissa farmaseutti sitä mietti ja totesi, että miksi ei, mutta niillä saattaa olla yhteisvaikutuksia. Mitä sitten ne lienevätkään? Lopulta tarkistin työterveytemme sivuilta saisinko aikaa varattua meidän nimetylle työterveyslääkärille ja sattumalta hänelle olikin varattavissa yksi soittoaika. Ja sehän sopi mainiosti.

Lopputulema oli, että myös Escitalopram ajetaan alas Venlafaxinin tieltä. Eli mulla nyt menee lääkitys ihan uusiksi ja vähän kyllä jännittää mitä tästä tulee. Plussapuolia on se, että jatkossa mulla on yksi lääke vähemmän, mikäli Venlafaxin toimii mielialaan, kipuun ja fatiikkiin. Negatiivisia puolia en halua edes ajatella.

Nyt olen noin viikon verran syönyt Venlafaxinia. Ensimmäinen päivä lääkkeen aloituksesta olin ihan superpirteä, en nukkunut päiväunia ja olin ihan, että wau! Tältäkö tuntuu, kun jaksaa? Kävin jopa tapaamassa vanhoja työkavereitani, koska samalle päivälle sattui bileet nykyisille ja vanhoille työntekijöille. Mutta seuraavana päivänä olin taas väsynyt. Ajattelin sen kuitenkin johtuvan enemmänkin siitä, että tapasin monia ihmisiä. Mutta noin viikon verran lääkettä syöneenä mulla on kyllä positiivinen fiilis. Olen toki ollut väsynyt, mutta en niin pahasti, mitä olen ollut aiemmin. Olen jaksanut paremmin enkä ole uupunut niin herkästi. Päiväunia olen nukkunut edelleen, mutta olen selvinnyt lyhyemmillä päiväunilla. Jospa se elämä tästä voittaa.

Tässä onkin nyt lääkkeellä paras aika näyttää tehonsa. Koko viikko tuntuu olevan ohjelmaa. Tänään tulee euroviisujen ensimmäinen semifinaali, torstaina lähden Neuroliiton risteilylle ja illalla tulee Euroviisujen toinen sermifinaali. perjantaina meillä on vertaisjengin kevätbileet, lauantaina tulee Euroviisujen finaali. Huh. Onhan siinä. Lisäksi kiekkoa tulee melkein päivittäin.

Kommentit (1)
  1. Johan sitä väsyy itsekin, kun lukee sun menoja. 😂😂😂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *