Ehkä ensi elämässä?

Hei te kihloissa tai naimisissa olevat, tai ilman mitään virallista määritettä vakavasti parisuhteessa olevat. Olen itse myös vakavassa parisuhteessa, olemme puhuneet kihloihin menemisestäkin, mutta emme koe, että meidän pitäisi kiirehtiä asiaa. Elän tähänastisen elämäni onnellisinta aikaa nyt, kun asumme yhdessä poikaystäväni kanssa.

Kuitenkin, aina aika ajoin mieleeni palaa eräs entinen, ei ehkä poikaystäväkään, mutta ”juttu”. Välillämme oli hetken aikaa jotain, kunnes huomasimme ettemme sovi toisillemme. Tämä mies aiheutti minulle paljon pahaa mieltä ja epäselvyyksiä, joista toipuminen vei oman aikansa. Kuitenkin tämä mies on jäänyt mieleeni, ja ilmeisesti hänkin kokee näin, sillä yhteyttä pidämme edelleen, noin kerran kuussa ihan kavereina tietenkin vain. Hän on myös sanonut, että olisi halunnut sanoa minulle vielä jotain, mutta ei enää viitsi jottei sekoittaisi päätäni. Koen, että tämä mies sopisi sanontaan ”toinen aika, toinen paikka”. Koen että meidän ei kuulu olla yhdessä mutta silti hän jotenkin on elämässäni ja mielessäni läsnä.

En mistään hinnasta eroasi tai vaihtaisi nykyistä poikaystävääni, olen rakastunut häneen ja minusta tuntuu että hän on elämäni mies, jonka kanssa menen naimisiin ja perustamme perheen. Haluaisinkin siis kuulla, onko siellä muita parisuhteessa olevia, joilla on tällainen mies, jonka kanssa koette jääneen jotain kesken?

Kommentit (3)
  1. Kyllä näin on 🙂 Mennyttähän ei voi muuttaa ja silloin et voinut tietää ettei se olutkaan se oikea juuri tässä, vaan se tulee sitten myöhemmin, mutta tnteilleenahn ei voi mitään ja jos joku on tärkeä niin sitten on 🙂

  2. Onpa mukava kuulla etten ole ainoa. 🙂 Täytyy vain välillä uskaltaa antaa itselleen lupa muistella.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *