Koon 42 farkut mahtuvat – uskomatonta

Ostin torstaina farkut. Koon 42 farkut mahtuvat – uskomatonta! Mitä ihmettä? Mennäänpä alkuun. Torstaina lapsellani oli illalla harrastusmeno. Koska mieheni oli työmatkalla, vein lapsen harrastuksiin ja vietin puolentoista tunnin odotusajan itselleni miellyttävällä tavalla eli kaupoissa. Menin matkahuollon pisteestä hakemaan viime viikolla tilaamani vitamiinitäydennykset. Sitten päätin mennä Tokmannille katsomaan löytyykö sieltä vielä thermosukkahousuja, joita minulla on jo valmiiksi yhdet. Koska aikaa oli reippaasti käytettävänä, päätin kierrellä vaateosastoa laajemminkin ja katsoa mitä kaikkea sieltä löytyy. Tokmannihan myy Polan vaatteita ja oma käsitykseni on, että Polan koot ovat ehkä hieman väljempiä kuin jotkut muut. Joka tapauksessa olen käyttänyt aiemmin niitä Tokmannin isojen kokojen mallistoja, ja niissä kokoja 46,48 ja 50 riippuen vaatteesta. Mielestäni viimeksi käyttämäni Tokmannin farkut olivat kokoa 50. Farkkuja päätinkin ensimmäiseksi katsoa, sillä minulla ei ole kuin yhdet pienempää kokoa olevat farkut, jotka ovat olleet vielä liian pienet.

Otin sovituskoppiin koon 46 skinny fit -farkut sekä kahdet suorat normivartalon farkut koossa 44. Skinny fit -farkut menivät kyllä juuri päälle, mutta näyttivät törkeiltä päälläni. Suorat farkut taas sopivat molemmat ja olivat jopa hieman liian löysät siihen nähden, että käytettäessä farkut vielä vähän löystyvät. Lopulta päädyin hakemaan samaa mallia olevat farkut koossa 42, en sovittanut niitä enää kaupassa, vaan vasta kotona. Ne mahtuivat! Käsittämätöntä! En muista, koska olisin viimeksi käyttänyt mitään vaatetta koossa 42.

Koon 42 farkut
Kuva: Pixabay

Hain ostoskoriin myös ne thermosukkahousut koossa L/XL. Lisäksi löysin paidan farkkujen kaveriksi, ostin sovittamatta koon 44/46, mutta kävin vaihtamassa sen myöhemmin kokoon M, kun mies sanoi, että se oli hänestä liian löysä. Pienemmässä koossa paita kyllä vähän kinnasi lantiosta, mutta tässä vaiheessa sen voi taittaa alareunasta. Pienempi koko istui kuitenkin nätimmin yläkropasta. Löysin poistotelineestä yhden yksinäisen mekon, johon ihastuin. Mekko oli myös kokoa M, mutta ostin sen silti. Maksoi vain 10€. Mekko istui yläosasta todella nätisti, mutta vatsan kohdalta oli vielä pikkuisen piukea. Toivon, että mekko on täydellisen sopiva parin kuukauden päästä, kun lähdemme pienelle kevätreissulle. Haluaisin ottaa tuon mekon mukaan. Kaiken kaikkiaan olin ostosreissun jälkeen todella fiiliksissä, pystyin ostamaan vaatteita, jotka olivat paljon pienempää kokoa kuin odotin. En ole käyttänyt vaatteita alle koon 46 todella pitkään aikaan, ainakaan 15 vuoteen.

Peruukit saapuivat

Olen kertonut aiemminkin, että tilasin jo aikaa sitten pari peruukkia JBextensions-peruukkikaupasta. Peruukit olivat kivoja ja aika aidon oloisia ja nyt innostuin muutama viikko sitten tilaamaan pari peruukkia lisää. Tilasin kaksi mallia, toinen on superpitkä Cicilia ja toinen aitohiusperuukki Scarlet. Peruukit tulivat eilen postilla ja testasin niitä heti ja nämä kaksi olivat mahtavia. Molemmat peruukit näyttävät todella aidoilta ja tuntuivat hyvältä päässä. Cicilia oli ehkä pikkuisen liiankin pitkä ja harkitsen sen lyhentämistä. Etuhiuksia vähän jo lyhensinkin, sillä ne ovat aina lähtökohtaisesti liian pitkät, jotta peruukki sopii mahdollisimman monelle otsan korkeudelle. Scarlet näyttää todella aidolta ja uskon, että sitä tulee käytettyä paljon ihan muutenkin.

Paino ei ole tällä viikolla juuri muuttunut, mutta pieniä vaa’an ulkopuolisia onnistumisia. Koon 42 farkut mahtuvat! Se on mahtavaa.

hyvinvointi ostokset terveys ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *