Kymmenen viikkoa lihavuusleikkauksesta

Kymmenen viikkoa lihavuusleikkauksesta ja kuten edellisessä tekstissä kerroinkin, syöminen on ollut helpompaa. Leipä ei oikein mene, mutta ajattelin kokeilla maissikakkuja, joissa on yllättävän paljon proteiiniakin. Olo on ollut hyvä ja fiiliskin aika korkealla, välillä energiat katoaa ja väsyttää. Nukun öisin melko hyvin ja pääosin jaksan päivät hyvin. Liikuntaa olen pikkuisen vähentänyt, sillä liikuntaa oli jo pikkuisen liikaakin. Käyn tällä hetkellä uimahallilla kaksi kertaa viikossa ja sen lisäksi koitan liikkua vähintään kahtena päivänä viikossa muuta liikuntaa. Tässä vaiheessa neljä kertaa viikossa liikuntaa tuntuu hyvältä.

kymmenen viikkoa lihavuusleikkauksesta
Kuva: Pixabay

Viikon mitat

Blogin kirjoitus meni vähän myöhäiseksi, sillä olin tänään toimistolla ja sen jälkeen menimme perheen kanssa uimahalliin. Nyt vasta tuli hetki, että pystyn kirjoittamaan. Viikon tulokset ovat mielestäni hyvät ja olen niihin tyytyväinen.

  • Paino 89,2 kg. Viikossa pudotusta -1,2 kg ja kokonaispudotus ENE-dieetin alusta on -17,5 kg. Tällä viikolla pääsin vihdoin kahdeksankymmenen puolelle, se on lisännyt hyvää fiilistä.
  • Painoindeksi on nyt 31,2. Odotan innolla, että saan painoindeksin alle 30, sillä tuo kolmenkymmenen raja on tutkitusti muun muassa riskiraja paksusuolensyövässä, mutta monessa muussakin terveydellisessä riskissä rajana.
  • Muista mitoista samana on pysyneet reisi, vyötärö ja kaula.
  • Puoli senttiä on lähtenyt pohkeesta ja käsivarresta, sentti mahasta, puolitoista senttiä takapuolesta ja kaksi senttiä rinnanympäryksestä.

Hyviä muutoksia tälläkin viikolla. Toivon, että paino jatkaa vielä jonkin aikaa tippumistaan tähän tahtiin. Jos vielä 7-12 kiloa lähtisi kohtuullisen nopeasti ja sitten loput pikkuhiljaa loppuvuoden aikana.  Tällä hetkellä olen noin puolessa välissä projektia.

Hain tänään facebook-kirpparilta löytämäni collegemekon. Mekko oli käyttämätön ja laputkin vielä tallella. Halusin toisen collarimekon, sillä se on lämmin ja mukava, ja kotona käytän sitä jatkuvasti. Nyt, kun on toinenkin mekko, voin käyttää toista, kun toinen on pesussa. Mekko oli kokoa XL ja sopi ihan hyvin, kokoni on nyt tippunut 1-2 kokoa.

Tänään en taida jaksaa kirjoitella tämän enempää, mutta ehkäpä kirjoittelen toinen päivä lisää. Kaikki menee mukavasti nyt ja olen luottavainen tulevaisuudesta.

hyvinvointi hyva-olo terveys oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *