Sick of being sick

Kurkku kipeä. Edelleen.

Antibiootit syöty ja pahimmat tulehdukset selätetty. Nyt varmuuden vuoksi viikon kuuri isoa Buranaa 3x päivässä. Johan on piru jos tämä ei sillä lähde. Alkaa pikkuhiljaa jo ottaa pannuun tämä kokoaikainen sairastaminen. Ja niin kuin tässä peruskuntoa koettelevassa flunssassa ei olisi tarpeeksi, viime aikoina myös polvet ovat olleet varsinkin töissä sitä mieltä että portaat sucks.

Meidän työpaikalla kun tuo keski-ikä huitelee varmaan lähellä 50:tä, niin tietysti sulaudun hyvin joukkoon kun en pääse kunnolla portaita alas. Se vaan on kauhean noloa, kun pitäisi olla nuoruutensa kunnossa. Polvet ei vaan kestä. Varsinkaan alaspäin menoa. Ylös mennessä rutina kuuluu varmasti seuraavaan kerrokseen. Mun kiroilu varmasti sitä seuraavaan.

Myös selkä on sökö. Autolla kun joutuu työpäivän aikana liikkumaan monta kertaa tunnissa, autoon meneminen ja sieltä nouseminen on välillä työn ja tuskan takana. Samoin se autossa istuminen. Joskus etsin epätoivon vimmalla puolen litran muovipulloa minkä laittaa ristiselän kohdalle. Eilen tungin sanomalehtiä kun ei muuta löytynyt.

Ei näin nuori voi olla näin raihnainen. Eihän?

 

Kommentit (2)
  1. Täytyy tunnustaa, en. Enkä syö oikein. Ja siinä varmasti on iso syy sille miksi on niin huonossa kunnossa, sekä peruskunnoltaan että noiden krakaavien selän ja polvien puolelta. Vahvat vatsa- ja selkälihakset pitäisi selkää paremmin ryhdissä, ja polvet olisi iloisia jos niiden päältä otettaisiin 20-30 kg pois kannettavaa.

    Olen viime aikoina pyöritellyt ajatusta että voisin antaa jollekin personal trainerille oikein kunnon showcase-täytettä: lupautuisin vaikka kolmeksi kuukaudeksi tekemään juuri niin kuin pt käskee, syömään ja liikkumaan hänen mielensä mukaan, ja siitä minä saisin hyvän startin parempaan elämään ja pt itselleen näytettä siitä mitä saa aikaiseksi kun asiakas laittaa kaikkensa peliin ja pt omat tietonsa ja taitonsa. Mikäs sen parempaa mainosta tuleville asiakkaille, kun aito ja oikea menestystarina kaikkine yksityiskohtineen?

  2. Työterveyshoitaja
    13.10.2012, 19:55

    …en ole lukenut blogiasi aiemmin enkä jaksa nykään kahlata noita edellisiä juttuja, mutta: teetkö jotain pitääksesi lihaksesi kunnossa? jumppaa, kuntosalia tms? Siinä nimittäin oikeesti on pitkän päälle se ainoa oikea juttu…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *