Niin minkä tähden Uuteen Seelantiin

Yksi kauniista maisemista Milford Soundissa

Olin pitkään haaveillut matkasta Uuteen Seelantiin. Viime vuonna rupesin miettimään matkaa vakavammin. Olin kuullut usean Suomalaisen rugbyn pelaajan käyneen ulkomailla pelaamassa ja kehittämässä taitojaan. Edeltävä talvi tuntui hyvin raskaalta Suomessa ja työ ei antanut suuremmin motivaatiota. Tästä lähti ajatus maiseman vaihdosta ja hypystä tuntemattomaan.

Syksyn tullessa ilmoitin työnantajalleni lähdöstäni  ja rupesin katsomaan lentoja. Alivuokrasin huoneeni Helsingissä ja järjestin läksiäiset kavereilleni. Lähtö oli 4. marraskuuta. Matkalla Aucklandiin yhdistin muutaman kohdekaupungin. Edulliset lennot löysin Googlen Flightsin kautta. Ensimmäinen yö Moskovan kentällä oli rankka. Seuraavaksi saavuin Bangkokiin, jossa vietin kolme yötä. Nautin paikallisesta ruoasta ja lämmöstä. Matka jatkui päivän lay overilla Kuala Lumpurissa, Malesiassa ja sieltä lensin Melbourneen, Australiaan.

Ensimmäinen kertani Australiassa. Tapasin ystäväni Flissin ja Jeremyn, jonka luona sain yöpyä. Oli oikein mukava tutustua heidän elämäänsä ja nähdä mm. Great Ocean Road.

Kahden viikon jälkeen matkasin kohti Aucklandia, jonne Suomalainen ystäväni Tiina oli muuttanut samoihin aikoihin. Reissulla ei ollut paljoa suunnitelmia, mutta päämääränäni oli löytää rugbyjoukkue jonka mukana pääsen harjoittelemaan ja pelamaan.

Tulevat viikot johtivat meidät matkalle kohti Uuden Seelannin etelä-saarta, josta tulen kirjoittamaan lisää.

hyvinvointi matkat liikunta
Kommentit (2)
  1. Oi jes mahtavaa päästä seuraamaan matkaasi Uudessa-Seelannissa! Se on minullekin sellainen paikka, jossa haluan edes kerran elämäni aikana käydä! Must-to-see and explore. 🙂
    Mahtavaa reissua sinulle!

  2. Uusi-Seelanti on kyllä ainulaatuinen paikka <3 Jään odottelemaan juttujasi 🙂 Meillä on reissu luvassa loppuvuonna. Reissu on itselleni kolmas, mutta pojalleni ensimmäinen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *