CHALLENGE ACCEPTED!

Mitä täydellisintä torstaita! Omani on ollut kaikkea muuta kuin täydellinen. Välillä vaan menee kaikki ihan vihkoon, ja tänään meni. En jäänyt bussin alle, saanut ruokamyrkytystä tai kadottanut lompakkoani, mutta välillä ei muuten vaan kulje. Sitä on elämä high maintenance -kaksosena. 😀

Onneksi blogissa odotti kiva yllätys. Sain Marenkia ja neilikoita -blogin ihanalta Markalta blogihaasteen, jonka aion toteuttaa nyt sen minimalistisimmassa mahdollisessa muodossa; vastailen minulle esitettyihin kysymyksiin. Mageutta.

20150907-DSC_6746-3.jpg

 

1. Minne haluaisit matkustaa seuraavaksi?

Kaikki jotka tuntee mut tietää, että vastaan NYC. Ja se onkin mun virallinen vastaus. Seuraavaksi haluaisin kuitenkin lähteä H:n kanssa kiertelemään vaikkapa Ranskaa tai Italiaa; nauttimaan temperamenttisesta kulttuurista (sopii meille molemmille), unohtua viinitilakierroksille, syödä navat täyteen aitoa italialaista pastaa Eat Pray Love -tyyliin, shoppailla pikku putiikeissa.. Tai hei! Myös tosi siistiä olisi vuokrata joku ihana villa kaveriporukalla, uida, nauttia auringosta, hyvästä ruuasta ja seurasta! Who’s with me?

 

2. Mikä on oudoin tapasi?

Kaikki mun valloittavan ihanat neuroosit. Se nyt on ihan selvä, että ulko-ovi, takapihanovi, sauna, levyt, töpselit, kynttilät ja valot tarkastetaan aina ennen nukkumaanmenoa, mutta entäs 20 peräkkäistä herätystä aamuksi? Toki tarkistan vielä muutamaan kertaan ennen nukahtamista, että ne kaikki herätykset on menneet varmasti päälle. Joskus yksin ollessani tarkastan lauteiden alta ja vaatekaapista, ettei kukaan hiippari ole piiloutunut meille poissaollessani. Nukkumaanmennessä kapaloin jalkani peitosta muodostuvaan pussiin, muuten en saa unta. Googletan oireita ja diagnosoin itteäni. Niin ja en voi syödä liian kirkkaat valot päällä. Vai oisko yks riittänyt?

 

3. Mikä vaate on hankintalistallasi seuraavaksi?

Ihana vaaleanpunainen kevättakki! Semmoinen vähän pidempi.

 

4. Mikä on kotisi lempisopukka?

En vastaa keittiö, vaikka vasta vaimoutuneena se olisi varmaankin oikea vastaus. Vastaan tämän jättimäisen kokoisen nojatuolin, jossa tälläkin hetkellä kirjoittelen tätä juttua. Pää nojailee toiseen käsinojaan, jalat lököttelee toisella käsinojalla, iltapäiväkahvikuppi on löytänyt paikkansa tyynyjen välistä (decaf, you know it) ja läppäri lämmittää sylissä. Välillä sitä ei elämältä muuta tarvitse, kuin oman rauhaisan sopukan ja yhteyden ulkomaailmaan (esim. Netflixin muodossa). Tässä on hyvä.

 

5. Mikä on suosikkibrändisi?

Tekisi niin mieli vastata itsevarmuus, koska muutahan ei kuitenkaan tarvita, mutta koska en ole ainakaan hetkeen vielä suuntaamassa blogin linjaa imeläksi self-help-mentoroinniksi vastaan Iittala. Obviously. Vähänkö muuten sekosin siellä IIK-päivillä! Kävitkö?

20150907-DSC_6729.jpg

6. Mikä on asuinpaikkakuntasi lempikahvila tai -ravintola?

Olen aika huono käymään missään ulkona. Mulle parasta viihdykettä on kotoiluillat kavereiden kanssa, mutta toki joskus on kiva käydä vähän tuulettumassa. Aiemmin mainitsemani Sandro oli kyllä yks kovimmista vähään aikaan. 

 

7. Mikä on parasta sinussa? (mainitse ainakin kolme asiaa)

Oh god. Itsessäni arvostamiani piirteitä voisi olla vaikkapa luotettavuus, luovuus, yritteliäisyys ja uskomaton valkosipulitoleranssi.

 

8. Miksi päätit aloittaa bloggaamisen?

Päähänpisto. Pidän kirjoittamisesta ja oon huomionkipeä, joten kehittelin bloggaamisesta itselleni sellaisen on-off-harrastuksen.

 

9. Mikä on parasta bloggaamisessa?

Se, kun on kolme viikkoa potenut huonoa omaatuntoa siitä, että päivät juoksee ohi liian nopeasti eikä ole taaskaan ehtinyt postailemaan mitään ja sitten saa vihdoinkin jutun rustailtua. Toki oikeesti parasta on se, kun saa kivoja kommentteja ja kuulee muidenkin fiiliksiä aiheista. 🙂

 

10. Mikä on haastavinta bloggaamisessa?

Ks. kohta 9. Ja valonpuutteesta johtuva kuvienpuute. Päivät kun menevät töissä.

 

11. Mikä tekee sinut onnelliseksi?

Välillä tuntuu ettei mikään ja tänään esim. se, kun sain työkaverilta ihan tosi hyvän kynän. Toki myös kiireettömät aamut, vilpitön auttaminen, kynttilät, peli-illat ystävien kanssa, voitto peli-illassa ystävien kanssa, koirien pussailu, ansaittu kiitos, villasukat sateella, kasa irtokarkkeja, joululahjojen paketointi, pitkät metsälenkit, onnistunut viinivalinta, typerät romanttiset komediat, hyvä sushi, se kun oikein kovasti haluaa jotakin ja vihdoin saavuttaa sen, tieto siitä, että New York on olemassa, ihanat työkaverit, näennäinen järjestelmällisyys, kodinhoitohuone, kun saan yllättää jonkun iloisesti, muisto siitä, että mulla oli maailman paras mummo ja maailman paras pappa (toki universumin paras on myös oma perhe, mutta heille pääsen vielä kertomaan sen), häiden muistelu, tulevaisuuden odottaminen ja se, kun rakastaa jotain niin paljon, että pelkää joka päivä menettävänsä sen.

20150907-DSC_6735.jpg

En lue itse juurikaan blogeja, mutta heitän haasteen juuri Sinulle, joka luet tätä nyt ja omistat blogin. Tai vaikka et omistaisikaan, luen mielelläni ihan kaikkien vastaukset. 🙂

Tässä kysymykseni Sinulle:

1. Mikä on maailman paras ruoka-annos ja missä sen söit?

2. Millainen aamuihminen olet? 

3. Onko sinulla luonteenpiirrettä, jota olet oppinut arvostamaan vasta vähän vanhempana?

4. Kenelle et sano tarpeeksi usein, kuinka tärkeä hän on sinulle?

5. Jos voittaisit lotossa loputtoman summan rahaa, mutta voisit käyttää sen vain yhteen asiaan, mihin sen käyttäisit?

6. Mikä saa sinut näkemään punaista?

7. Mikä on tärkein neuvo, jonka olet saanut?

8. Millainen olisi unelmakotisi?

9. Miten kuvailisit pukeutumistyyliäsi?

10. Mikä on Netflixin paras sarja?

11. Jos voisit ottaa vuoden irtioton elämästäsi, miten sen käyttäisit?

 

ps. JES, huomenna on taas perjantai! Partey!

Suski <3

suhteet oma-elama mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (1)
  1. ”Uskomaton valkosipulitoleranssi” 😀 hahah huippu!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *