arjen fiiliksiä

17.jpg

17-4.jpg

17-5.jpg

17-14.jpg

Tänään on ensimmäinen vapaapäivä sairasloman päättymisen jälkeen. Aamulla kävimme pitkällä lenkillä koko köörin voimin ja nappasimme pari kuvaa. Ilma on älyttömän ihana, en ymmärrä miten tämän vuoden syksy sattui olemaan näin aurinkoinen. 

Paluu arkeen oli aluksi kivinen ja täytyy myöntää, että yksi ilta purskahdin jopa itkuun väsymyksen ja turhautumisen takia. Onneksi mulla on mahtava poikaystävä, joka osaa lohduttaa ja on aina tukena. Ehkä ihan ymmärrettävää, ettei ihminen yksinkertaisesti voi tottua silmänräpäyksessä näinkin isoon muutokseen. Ongelmana tässä on se, että olen aina ollut aika vaativa itseäni kohtaan ja yrittänyt pyrkiä täydellisyyteen kaikessa mitä teen. Haluanhan minä töiden lisäksi käydä salilla, lukea psykologiaa, ylläpitää kaverisuhteita ja niin paljon muutakin! Yhdessä viikossa ei sitä kaikkea välttämättä ehdi tekemään, kun uuteen arkeen tottuminen vie paljon energiaa.

Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että kroppa on alkanut tottua uuteen rytmiin ja eilen heräsin jo oikein reippaana ja energisenä uuteen päivään! Onhan se aikamoinen shokki olla yhtäkkiä 40 tuntia viikossa töissä, kun on ehtinyt tottua siihen ainaiseen lomaan, jolloin ei ollut mitään velvoitteita tai kiireitä. Välillä aikaa ei kyllä tunnu riittävän muuhun kun työn tekemiseen, syömiseen ja nukkumiseen, mutta itse asiassa pidän tästä arjesta ja paljon! Elämä tuntuu niin ihanan normaalilta taas… Vähän jopa pelottaa. Voiko kaikki tosiaan jatkua näin normaalina tulevaisuudessakin? Mutta pelko hiiteen, elämä on ihanaa. 

Vanhemmat kävivät moikkaamassa, tuomassa kukkia ja katsomassa tätä meidän uutta kotia, johon tykästyivät kovasti. Pian täytyy valmistautua illanviettoon, mennään nimittäin keskustaan syömään isolla kaveriporukalla ja siitä jatketaan Helsingin yöhön. Huomasin muuten, että palattuani takas tähän normaaliin ja kiireiseen arkeen, osaan arvostaa vapaapäiviä sekä kavereiden seuraa entistä enemmän. Nyt, kun edellä mainitut asiat ovat ns. harvinaista herkkua, niistä osaa nauttia täysin siemauksin.

Rentoa ja aurinkoista viikonloppua kaikille! 🙂

Kommentit (2)
  1. Milla / Life as I know it
    17.10.2015, 14:53

    Ihana valo noissa kuvissa! Muutenkin kiva postaus, hyvä et viihdyt siellä töissä ja arki on alkanu normalisoitumaan 🙂 vähän enemmän on vaan taas meilläki sumplittavaa että keretään nähdä mutta keretäänhän me, mm. Kohta <3

    1. Kiitos kovasti 🙂 <3 joo, täytyy kyl nykyään sumplia entistä enemmän mutta ainahan sitä aikaa löytyy! Eilen oli kyllä tosi ihana nähdä 🙂 Toivottavasti nähdään pian taas!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *