bringwell

yhteistyössä  Bringwell

 

Vuosi 2015 lähenee loppuaan ja väistämättä sitä alkaa miettiä, mitä ensi vuonna tekisi eri tavalla. Haluaisin aloittaa seuraavan vuoden puhtaammalla ruokavaliolla. Kaipaan enemmän vitamiinejä sekä muita tarpeellisia aineita elimistööni. Aion muuttaa ruokavaliotani hieman parempaan suuntaan, vähentää herkkujen syöntiä, keskittyä riittävän veden juontiin ja hedelmien sekä kasvisten saantiin.

Olen aina ollut mehujen suurkuluttaja ja mehulinkokin on (joskus) ollut kovassa käytössä. Nykyään, kun töitä ja muuta tekemistä on niin paljon, ettei mehujen tekemiseen jää riittävästi aikaa, mehujauheet kuulostivat mainiolta vaihtoehdolta. Sain Bringwelliltä ihanan paketin, joka sisälsi mm. Bio-Lifen porkkana- sekä punajuurimehujauheita ja olen loihtinut itselleni terveellisiä mehuja/smoothieitä muutamassa minuutissa.

biolife1.jpg

Mehujauheissa ei tosiaan ole muuta kun kuivattua porkkanaa/punajuurta! Juurekset viljellään ja puristetaan mehuksi. Mehu kuivatetaan ilman korkeaa lämpötilaa ja lopputuloksena on helppokäyttöinen ja superterveellinen jauhe. Jauheita voi käyttää myös raakaruoan valmistuksessa tai esimerkiksi salaateissa.

Olen sitä mieltä, että kaikki mitä ihmisen elimistö tarvitsee, löytyy luonnosta. ”Terveyspillereitä” en lähtisi popsimaan, mutta esimerkiksi juuri tällaiset puhtaat jauheet, joihin ei ole lisätty yhtään mitään ylimääräistä, ovat mielestäni hyvä lisä ruokavalioon. Porkkanaa ja punajuurta ei muuten tule syötyä tarpeeksi, eli niiden sisältämät foolihapot, mineraalit ja kivennäisaineetkin jäävät saamatta.

biolife2.jpg

biolife4.jpg

biolife5.jpg

Sain kokeiluun myös all i need -juomaa. Juoma on herkullista ja piristävää, sillä se sisältää mm. vihreää teetä, inkivääriä ja acai-marjamehua. Ainoastaan tällaista ”energiajuomaa” suostun juomaan 😉 Maku on ihanan kirpeä mutta samalla marjainen.

biolife3.jpg

hyvinvointi terveys liikunta
Kommentit (1)
  1. Hyvän kuuloisia tuotteita. 🙂 Mun taktiikka riittävien vitamiinien sun muiden suhteen on pääasiassa syödä paljon ruokaa, mutta tietysti laadullakin on väliä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *