epäitsekkyyttä ja ystävänpäivätunnelmia

Itsekkyys on mielenkiintoinen aihe, joka kiehtoo minua kovasti. Nykymaailmassa on suositeltavaa olla nöyrä. Itsekkyyttä ja itserakkautta pidetään aika negatiivisina piirteinä, mutta silti jokainen meistä on jollain tasolla itsekäs.

Ei sitä välttämättä edes tajua, mutta usein sitä vaan ajattelee olevansa parempi kun muut ja ansaitsevansa enemmän. Itsekkyys näkyy myös suhteissa. ”Jos ei ole pakko tehdä jotain epämukavaa, niin en tee. Varsinkin jos siitä ei ole minulle mitään hyötyä, vaan ainoastaan jollekin toiselle. Mieluummin säästän energiaani/rahaani/aikaani ja teen sitä, mitä itse haluan.”

Onhan tuokin ihan terve ajattelutapa – omaa parastaan saa ja pitää miettiä. Mutta rajansa kaikella. Välillä tekee todella hyvää uhrautua toisen puolesta. Varsinkin jos kyse on niinkin pienestä asiasta kun omasta ajankäytöstä. Jos sulla menee ylimääräiset 10 minuuttia töissä siihen, että autat työkaveria – maailma ei lopu. Jos nukut hieman vähemmän, jotta voisit yllättää rakkaasi ja tehdä aamupalan sänkyyn – sekään ei ole liikaa pyydetty.

Haluan näin ystävänpäivän kunniaksi haastaa itseni ja ajatella muita entistä enemmän. Haluan uhrautua useammin toisen vuoksi tekemään jotain ”ei-niin-mukavaa”, jos toiselle tulee siitä parempi mieli. Ja jos voin olla jollain tavalla avuksi – aion auttaa niin usein kuin mahdollista. Toivon, että te lukijatkin lähdette tähän mukaan! Annetaan hyvän kiertää 🙂

ystävänpäivä.jpg

Tähän loppuun vielä ystävänpäiväviikonlopun tunnelmia. Ystävien seura, mahtava illallinen, yö hotellissa, elämäni paras brunssi ja tietysti tulppaanit. Voiko tyytyväisempi olla? Kiitos kaikille mukana olleille mahtavasta viikonlopusta.

Ihanaa ystävänpäivää kaikille! 

P.S. Minut löytää Snapchatista ja Instagramista nimimerkillä anifrei

Kommentit (1)
  1. Milla / Life as I know it
    14.2.2016, 19:51

    Kiitos teillekin vielä eilisestä, oli tosi kiva ilta!! 🙂 Hahaa vitsi tulee nälkä ku kattoo noita postauksen ruokakuvia 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *