hyvinvointiprojekti

joogaa2.jpg

Kuten edellisessä postauksessa jo mainitsin, ollaan Annetten kanssa suunniteltu ensi keväälle hyvinvointiprojektia! Sen lisäksi, että Annette on loistava tyyppi, hän on myös mainio personal trainer, joka päätti auttaa mua saavuttamaan tavoitteitani. Helmikuusta alkaen lähdetään siis kohentamaan kuntoani ja muutenkin keskittymään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Tavoitteeni ovat seuraavat: haluaisin liikkua enemmän ja monipuolisemmin, löytää unirytmi, parantaa ruokavaliota sekä osallistua hyväntekeväisyysjuoksuun huhtikuussa! (Juoksusta kerron myöhemmin lisää.) Lista on siis älyttömän pitkä, ja mua jännittää todella paljon! Kahden kantasolusiirron ja lukuisten syöpähoitojen jälkeen, kuntoni on ollut… olematon. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että energiaa, terveyttä ja tahdonvoimaa löytyy vaikka muille jakaa, joten päätin tarttua tilaisuuteen ja ottaa tästä kaiken ilon irti. Jos tavoitteisiin ei päästä, jää ainakin hyvä mieli! En siis aio ottaa tästä stressiä, vaan suhtaudun asiaan avoimin ja positiivisin mielin. 

Ajattelimme kuvata teille muutama video esimerkiksi treenitekniikoista, sekä tietysti jakaa muita mielenkiintoisia juttuja tähän projektiin liittyen! 

Jos teillä on ideoita tai postaustoiveita, laittakaa ihmeessä kommenttia! Ihanaa alkanutta viikkoa 🙂

joogaa.jpg

kuvat: Anastasia Heikkilä

INSTAGRAM / SNAPCHAT: anifrei

hyvinvointi liikunta
Kommentit (2)
  1. Milla / Life as I know it
    25.1.2017, 10:39

    Niiin kiva projekti teillä, innolla ootan mitä kaikkee keksitte ja että pääsen lukemaa lisää postauksia näistä jutuista!! 🙂 x

    1. Kiitos ihana! Mäkin ootan innolla ensi kevättä ja näitä juttuja! Jännä nähä, mitä tästä tulee 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *