ihan turta

 

IMG_4482 copy.jpg

Nyt oli pakko tulla kirjoittelemaan, koska mikään muu ei oikein suju.. on sen verran typerä ja tyhjä olo, että oksat pois. Heräsin hyvissä ajoin, jotta ehitsin lukea ennen valmennuskurssille marssimista. Muutamat muistiinpanot sain raapusteltua, mutta siihen se sitten jäi. Tuijotin kirjan sivuja, yritin lukea mutta mitään ei jäänyt mieleen. Päätin pitää ”pienen tauon” ja sukeltaa Netflixin ihmeelliseen maailmaan mutta tässä sitä ollaan: tuijotan television ruutua enkä tajua mistä sarjassa on kyse. Miten jäinen voi ihminen olla? Enkä ole edes väsynyt… Istun sohvalla ajatukset turtana enkä saa itteeni millään ylös. Alkoi jopa vähän pelottaa, että mistä moinen olo johtuu? Olenhan ollut jo neljä päivää lomalla, energiavarastojen pitäisi olla täynnä, mikä mättää?

Minun on pitänyt priorisoida ja tehdä isoja päätöksiä: täysillä panostaminen pääsykokeeseen vai keskittyminen terveyteen ja stressistä luopuminen? Pakko myöntää, että olen usein päätynyt valitsemaan jälkimmäisen vaihtoehdon.

Olen valmis uhraamaan melkein kaiken asioiden eteen, joita toden teolla haluan PAITSI terveyden. Terveys menee aina edelle, oli kyse mistä tahansa. Eikö ole päivänselvää, että jos terveys kärsii, millään muulla ei pidemmän päälle ole merkitystä?

Harmittaa, etten ole voinut viime aikoina panostaa lukemiseen ihan niin paljon kun olisin halunnut. Kaikki ei mene aina suunnitelmien mukaan. Olen kuitenkin älyttömän iloinen, että tajusin jälleen mikä on elämässä tärkeintä. Oma hyvinvointi on ykkössijalla, aina.

Nyt yritän mennä takaisin kirjan ja muistiinpanojen ääreen, jospa sitä nyt sais ajatukset kasattua. Aurinkoista loppuviikkoa kaikille!

IMG_4484 copy.jpg

 

Kommentit (2)
  1. Juuri niin kuin sanoit: terveys menee muun edelle. Jaksamisia! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *