ihanaa olla mä

crazy.jpg

Koin äsken sellaisen ahaa-elämyksen että hitto soikoon, onpa kiva olla mä! Just tällanen kun oon – huomionkipeä, hassusti puhuva, suihkussa laulava, temperamenttinen ja itsepäinen herkkis. Kaikki nämä asiat tekevät musta ainutlaatuisen ja se on kuulkaas aika siistiä.

Toivottavasti säkin oot tyytyväinen ittees. Omaan peilikuvaan, harrastuksiin, kaveripiiriin, opiskelupaikkaan… kaikkeen! Ja jos et ole niin paljastan suuren salaisuuden… sä voit vaikuttaa näihin asioihin.

Jos opiskelu tuntuu pakkopullalta, on hyvin todennäköistä että olet väärällä alalla. Jos meet joka päivä töihin naama norsunv… (jätän sanomatta, mutta ymmärsit varmaankin) – etsi toinen työpaikka. Jos olet mielestäsi liian laiha tai lihava – muuta ruokavaliotasi tai lähde salille. 

Mä oon joskus viihtynyt erittäin hyvin sellaisessa uhrin roolissa. Tiiättekö, kun ei oo tyytyväinen johonkin asiaan omassa elämässä ja vaan valittaa, mutta ei kuitenkaan tee asialle mitään? Kun esittää olosuhteiden uhria. ”Säälikää mua, tilanne on huono ja elämä epäreilua.” Onhan se helppoo löytää joku ulkopuolinen syy sun kurjalle ololles. Sillon sun ei tarvii tehdä mitään, voit vaan velloa itsesäälissä. Mutta arvaa mikä ois paljon parempi vaihtoehto? Ryhtyä toimeen.

Jotkut ajattelee nyt varmaan että ”ei kaikkiin asioihin voi vaikuttaa, ei uusi työpaikka löydy sormia napauttamalla eikä liikakilot katoa noin vaan”. No ei tietenkään! Kaiken eteen täytyy tehdä älyttömästi duunia. Jos haluat menestyä jossain, sun täytyy nähdä paljon vaivaa ja tehdä uhrauksia. Täytyy pistää kaikki peliin, tai et muuten tule saavuttamaan unelmias. Mutta aina löytyy ratkaisu.

Emme tietenkään pysty vaikuttamaan ihan kaikkiin asioihin, kuten esimerkiksi pituuteen, silmien väriin tai vaikkapa johonkin sairauteen, mutta voimme vaikuttaa omaan asenteeseen ja suhtautumiseen niihin. Sillon kun mulla oli syöpä, yritin nähdä sitä positiivisena asiana, esimerkiksi siinä mielessä että se opetti mua arvostamaan elämää ja muutti mua ihmisenä. Ihan huikee juttu. Muista siis, asenne ratkasee aina. 🙂

Ja hei, SINÄ! Just sinä siellä. Kiitos kun luet tätä tekstiä. Halusin nyt kuitenkin sanoa, että oot ihana. Juuri täydellinen sellasena kun oot. Tiedän, että välillä susta tuntuu ettet ole riittävän hyvä. Välillä tuntuu ettet ole tarpeeksi fiksu, hyvännäköinen tai menestynyt… Älä vaadi itteltäs liikoja, jooko? Yritä jatkuvasti kehittää ittees ja pyrkiä johonkin entistä hienompaan ja parempaan, mutta älä ole liian ankara itelles.

Muista, että sinä riität. Ja mä kans. Ja ihan jokainen meistä. Muista rakastaa ittees joka päivä vähän enemmän, sä ansaitset sen.

Ihanaa alkanutta viikkoa! Olkaa lempeitä itsellenne, xx

 

LUE MYÖS:

i’ve got thing for genuine people

riittävän hyvä

suojamuuriton

Kommentit (3)
 1. Emilia Alexandra
  31.12.2016, 13:08

  Muru, nää vois olla melkeen suoraan mun ajatuksista<3 Sä oot niin upee, vahva ja ihailtava nainen! Oon sanonu nää kaikki varmaan sata kertaa sulle, mut aina kerta toisensa jälkeen tuun ihmettelemään sun upeeta persoonaa tänne blogiin :')

 2. Kiva kirjoitus taas, viisaita sanoja! 🙂 Uskon että moni ymmärtää sen että asioihin voi vaikuttaa tai elämäänsä voi muuttaa, mutta moni valitsee sen vaihtoehdon joka tuntuu näennäisesti helpommalta eli juuri valittaa tai on muuttamatta mitään. Helppo tapa ja vaihtoehto ei useinkaan ole se paras, mutta jos ei ole valmis tekemään töitä niin paikalleenkin voi jäädä.

  1. Kiitos ihana 🙂 Oot ihan oikeessa, helppo tapa on harvoin se paras tapa! Jotkut kuitenkin vaan jäävät paikalleen, eikä siinäkään mitään väärää ole jos viihtyy niin 🙂 

   Mahtavaa uutta vuotta sulle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *