inspiration sunday: just go for it!

Eräänä päivänä selasin instagram fiidiä ja huomasin, että mulle oli tullut viesti. ”Moikka! Tiiätkö mitä? Piristit mun päivää tykkäämällä mun kuvista. Vaikutat tosi ihanalta tyypiltä, joten haluaisin tarjota sulle lounaan, miten ois?” Menin katsomaan lähettäjän instagram tiliä. Ihanan iloinen tyttö, jonka kuvista välittyi hyvä fiilis. Hetken pohdiskelun jälkeen totesin, että what the hell, todellakin lähdetään lounaalle!

inspiraatio.jpg

Muutama viikko tämän jälkeen kävimme Annetten kanssa jo toisilla ”treffeillä”. Istuimme Primulassa, söimme superhyvää lohikeittoa ja puhuimme tulevaisuudesta. ”Tiiätkö mitä? Sun pitää tehä asioita, joista haaveilet. Jos haluat saavuttaa jotain – just go for it! Sähän oot tollanen kävelevä ihme, sen kun otat yhteyttä tähän ja tähän…”

Lainattiin kynä tarjoilijalta ja servetin päällä kirjotettiin suunnitelma. ”Ensin maili Syöpäjärjestölle, siitä seuraava askel on aikakausilehti ja sitten vaikkapa luonnonkosmetiikan jälleenmyyjä…” Kaikki kuulosti ihan huikeelta, mutta ajattelin omassa pienessä päässäni ”kuka nyt mun tyhmästä blogista kiinnostuisi?”

Ja ai että kun olin väärässä. Tässä sitä nyt ollaan. Kaikki pienelle servetin palalle, harakanvarpain kirjotettu teksti on toteutunut tai juuri toteutumassa. Tarvittiin vaan tuo ihana nainen, hyvä suunnitelma ja motivaatio. Per*e ylös ja tekemään töitä unelmien eteen!

Halusin tällä pienellä tarinalla muistuttaa teitä, että vain taivas on rajana. Voit tehdä ja saavuttaa ihan mitä vaan, jos vaan uskot siihen ja jos teet töitä sen eteen. Mulla kävi sen verran hyvä tsäkä, että tapasin vielä Annetten. Tyypin, joka on niin aurinkoinen ja positiivinen, että hänen energiansa tarttuu samantien kaikkiin hänen ympärillä oleviinkin.

Tähän vielä pieni paljastus: Annetten kanssa meillä onkin suunnitteilla pieni (tai vähän isompikin) hyvinvointiprojekti, joka starttaa helmikuussa! Kerron siitä lisää pian, stay tuned!

Annetten instagram & facebook

Ihanaa sunnuntaita! xx

Kommentit (4)
  1. Emilia Aleksandra
    24.1.2017, 06:44

    Tää postaus inspiroi mua<3 En malta odottaa teidän tulevaa prokkista!! 🙂

    1. Ihana kuulla! 🙂 <3 en mäkään malta, hah!

  2. Hyvä tytöt!! Just näin ja huikeeta että olet laittanut Anen kaa päät yhteen, siltä naiselta ei energia eikä ideat lopu <3

    1. Jes, kiitos 🙂 Oon kyllä äärettömän iloinen että tapasin Annetten! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *