i’ve got a thing for genuine people

Kuten olen jo tässä postauksessa kertonut, olen viime aikoina yrittänyt ymmärtää, millainen olen ja mistä pidän. Millaisten ihmisten seurassa viihdyn? Millaiset tyypit minua kiinnostavat ja inspiroivat? Millaisia asioita tykkään tehdä ja millaisista aiheista keskustella?

Tajusin jo jonkin aikaa sitten, että huumorintaju on itselleni aivan älyttömän tärkeä piirre ihmisissä. Ilman sitä ei vaan pärjää. Tai no, pärjää varmaankin mutta elämä on silloin tylsää ja harmaata. 

Nyt myös tajusin, kuinka paljon AITOUS merkkaa mulle. Se, kun huomaa toisen olevan ihana oma itsensä, vikoineen kaikkineen. Se, kun uskaltaa olla erilainen, eikä yritä mahtua mihinkään muottiin. Kun vaan on ja nauttii olostaan. Kun ei esitä mitään eikä yritä miellyttää ketään. Kun sanoo mitä ajattelee ja tekee mistä nauttii. SE on parasta. 

Sellaisten ihmisten seurassa haluaa itsekin olla mahdollisimman aito ja rehellinen. Saa paljon positiivista energiaa, jonka voimalla jaksaa hymyillä ja leijailla pilvissä monta tuntia tapaamisen jälkeen. Sellaiset ihmiset ovat mun esikuvia.

Pyrin itsekin olemaan mahdollisimman rehellinen ja aito. Mikäli yritys epäonnistuu, se olen loppupeleissä minä joka seurauksista kärsii. 

 Mitä piirteitä te arvostatte muissa ihmisissä?

Pistäkää kommenttia ja muistakaa käydä tilaamassa mun youtube-kanava!

dork.jpg

dork2.jpg

Ja kuten näistä kuvista huomaa, välillä mä oon aidosti dorka, haha. Ihanaa loppuviikkoa kaikille! 🙂

kuvat: Milla

suhteet oma-elama hopsoa ajattelin-tanaan
Kommentit (6)
  1. Emilia Alexandra
    18.12.2016, 15:03

    Ei voi muuta sanoa, että kun WORD tämä postaus<3 Aitous on oikeasti ihmisessä mikä viehättää! Tuntuu, että silloin kun on ite aito omaittensä, niin vetää samanlaisia ihmisiä puoleensa :-*

    1. <3 Se on muuten ihan totta! Mäkin oon huomannut, että silloin kun oon ihan rehellisesti oma itteni – ympärillä olevat tyypitkin tuntuvat olevan ihanan aitoja! Ja sitten taas, jos oon huonolla tuulella ja mua ärsyttää, muutkin valittavat ja ovat negatiivisia 😀 karma!

  2. Olipa ajatuksia herättelevä teksti, kiitos. 🙂 Aitous ja sen saavuttaminen on pyörimyt omassakin päässä jo pitkän tovin. Sanoisin että se, sekä ymmärtäväisyys ovat minulle niitä tärkeimpiä. On niin paljon huolettomampaa viettää aikaa ihmisen kanssa, jos saa kokea tulevansa ymmärretyksi. Kai siinä on pohjimmiltaan kyse enpatiasta ja sensitiivisyydestä. Asioita, joita toivon itsellänikin olevan.

    1. Kiitos kommentista, Anne 🙂 Samaa mieltä, on tosiaan helppoa ja vaivatonta olla sellaisten ihmisten seurassa, jotka ymmärtävät ja tukevat. Ei tarvitse selitellä tai perustella mitään. Mäkin toivoisin olevani sellainen. Onneksi näitä piirteitä voi kehittää itsessään (ainakin luulen niin!) 🙂 Ihanaa joulunodotusta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *