jos vain taivas olisi rajana

Ihana Vilma kirjoitti postauksen unelmoinnista ja siitä, kuinka vaikeaa se nykyään tuntuu olevan. Tekstiä lukiessani tajusin itsekin, että en oikeastaan osaa unelmoida… Osaan asettaa tavoitteita ja pyrkiä saavuttamaan ne, mutta kun mietin asiaa – ne ovat aika vaatimattomia ja pieniä… Just sellaisia, joita on helppo, ja täysin realistista saavuttaa.

Vilman inspiroimana päätin itsekin heittäytyä lapseksi ja unelmoida oikein urakalla, ilman mitään muttia tai mitä jos -höpötyksiä! Tätä oli niin hauskaa tehdä, että suosittelen ehdottomasti kokeilemaan 🙂

Eli siis, mitä tekisin, jos saisin tehdä mitä vaan?

matkusteluu.jpg– Matkustaisin paljon. Kävisin erilaisissa paikoissa, tutustuisin uusiin kulttuureihin ja söisin itselleni tuntemattomia ruokia. Nauttisin uudesta ja erilaisesta ympäristöstä täysin rinnoin. Makoilisin biitsillä, kiipeisin vuoriston huipulle, menisin uimaan delfiinien kanssa ja hyppäisin laskuvarjohypyn.

– Tekisin työtä, jossa saisin toteuttaa itseäni. Minulla olisi iso, valoisa toimisto, jossa olisi lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Tekisin mielekästä työtä – maalaisin, kirjoittaisin, vaikka laulaisin! Stressistä ei olisi tietoakaan. Välillä tekisin töitä ihan hullun lailla ja minulla olisi sellainen mahtava flow päällä, välillä taas ottaisin pienen breikin, siemailisin vihreää teetä ja joogailisin niiden isojen ikkunoiden edessä. Fia olisi tietysti siinä toimistoni nurkassa, tuhisemassa omassa pedissään.

office.jpg

– Olisin onnellisessa parisuhteessa sellaisen miehen kanssa, joka ymmärtäisi minua paremmin kun kukaan muu. Joka olisi kiinnostunut samoista asioista kun minä. Jonka kanssa voisimme kokeilla uusia asioita, joogailla, pelata yhdessä lautapelejä, matkustaa Aasiaan, käydä teatterissa ja tanssitunneilla, leikkiä kotona hippaa ja nauraa niin, että itkettää.

rakkaus.jpg– Kokeilisin erilaisia liikuntalajeja. Menisin tanssitunneille, kokeilisin nyrkkeilyä, opettelisin soittamaan pianoa, lukisin paljon kirjoja… Toisin sanoen, kehittäisin itseäni niin paljon kun mahdollista sekä avartaisin omaa tapaa katsoa maailmaa.

– Jätin tärkeimmän jutun ihan viimeiseksi. Terveys. Sekä minä, että mun läheiset, saisimme nauttia pitkästä, terveestä ja onnellisesta elämästä. Ilman vakavia sairauksia ja tapaturmia. Elämästä, joka olisi täynnä iloa, liikuntaa, matkustelua, naurua ja rakkautta.

Nyt kun luen listan näistä mun ”villeistä” unelmista, ne ei enää tunnukaan niin mahdottomilta saavuttaa. Ihan tavallisia asioita, joita voisin (lue: aion) elämässäni saavuttaa.

Tällaista höpinää tällä kertaa. Uskaltakaa unelmoida! 🙂

kuvat: Pinterest

suhteet oma-elama mieli
Kommentit (8)
  1. Unelmat ovat ruokaa sielulle <3 Aivan ihana ja tärkeä postaus! Välillä tässä hektisessä arjessa pitää löytää aikaa pysähtyä ja kuunnella omaa sydäntä!

    1. Kiitos, Kriselda 🙂 <3 Oot ihan oikeessa. Kun miettii näitä asioita kiireen keskellä, ne tuntuvat todella kaukaisilta ja saavuttamattomissa olevilta. Mutta kun pysähtyy oikein kunnolla unelmoimaan, tajuaa että unelmat voi saavuttaa, pienellä (ja joskus vähän isommalla) ponnistuksella. 

  2. Ihana postaus, tätä lukiessa tuli tosi hyvä mieli! Ja hei, noista osa toki vaatii vähän tuuria, mutta iso osa on toteuttavissa ihan sillä kun menet ja teet!

    1. Onpa ihana kuulla, kiitos Suvi 🙂 Niinpä, täytyy vaa mennä ja tehdä, ja toivoa että käy myös hyvä tuuri 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *