kauan odotettu kesä

DSCF5333 copy.jpg

Nyt se on oikeesti täällä – liian lyhyt mutta aina niin ihana KESÄ! Tätä on odotettu nimittäin kauan.

Mulla on erityinen suhde kesään, vuosia kun on tuntunut siltä että se on mennyt ihan sivu suun…

Kesällä 2012 olin… sanotaanko näin: hieman masentunut. Olin muutama kuukausi sitten saanut tietää sairastavani syöpää. Ravasin silloin joka toinen viikko sairaalassa, jossa suoniini laitettiin virtaamaan sellaista myrkkyä, joka sai minut voimaan erittäin, ERITTÄIN huonosti. En osannut käsitellä tunteita, en halunnut avautua asiasta kavereille, olin vihainen, surullinen ja sairas. Ei siis mikään mahtava kesä kerta kaikkiaan.

Kesällä 2013 asuin ensimmäistä kertaa omassa vuokakämpässä, joka sijaitsi huitsin nevadassa. Työmatka oli pitkä, asuinalue ei-niin-viihtyisä ja oli kova ikävä kavereita ja vanhempia, joita ei enää voinut nähdä usein pitkän välimatkan takia. Kaiken ”kruunasi” huono uutinen puolen vuoden kontrollissa – syöpä oli uusiutunut ja levinnyt entistä isommalle alueelle.

2014.jpg

Kesä 2014 oli pitkästä aikaa hyvä kesä. Olin selvinnyt autologisesta kantasolusiirrosta lokakuussa, tukkakin oli ehtinyt kasvaa, olin terve ja energiaa täynnä! Ensimmäinen sinkkukesä, ensimmäinen festarikesä ja ennen kaikkea – ensimmäinen kesä terveenä. Kaikki oli kutakuinkin hyvin ja olen siitä erittäin kiitollinen. En kuitenkaan ollut ihan oma itseni. En tiennyt mitä elämältä halusin ja kenen kanssa sitä halusin edes viettää. En tiennyt mistä tykkään, mitä kaipaan ja mitä toivon tulevaisuudelta. Olin aika hukassa ja shokissa kaikesta tapahtuneesta.

2015.jpg

Kesä 2015 oli myös ihan hyvä, mutta kun… Käytin peruukkia, söin hirveän määrän lääkkeitä ja olin järkyttävän heikko – huhtikuinen allogeeninen kantasolusiirto oli vienyt kaikki voimat. Ehkä pahin näistä oli kuitenkin se hiton peruukki, joka kiristi, ärsytti ja oli tosi kuuma. Auringossakaan en saanut olla, erään lääkkeen takia. Onneksi elämääni oli ilmestynyt mies, joka yritti kaiken mahdollisin tavoin helpottaa oloani ja olla tukena. Kesällä 2015 perustin tämän blogin! Päätin olla avoimesti oma itseni ja paljastaa myös muulle maailmalle elämäni kipeimmät kokemukset.

Ja tässä sitä nyt ollaan, kesä 2016 on virallisesti alkanut! Miltäköhän nykyinen tilanne nyt sitten vaikuttaa?

DSCF5331 copy.jpg

Aika helkkarin hyvältä, sanon minä! Tukkaa on paljon, vointi on hyvä ja syöpä on kauempana kuin koskaan ennen! Löytyy myös uusi ihana asunto, mahtava työpaikka ja tuo sama mieskin on pysynyt rinnalla. Pienenä miinuksena on tietysti käänteishyljintä, josta johtuu se ettei lääkelistaa ole voitu pienentää radikaalisti, mutta viis siitä! Matkustuskielto on tietty myös aika rasittava juttu, mutta onhan Suomikin kesällä aivan ihana paikka olla.

Ihanaa alkanutta kesää kaikille! Toivottavasti tästä kesästä tulee lämmin, tapahtumarikas ja kaiken kaikkiaan loistava! 🙂

Kommentit (4)
 1. Emilia Alexandra
  2.6.2016, 12:38

  Huhhuh, nyt on kyllä pakko kommentoida.. Tämmöstäkään asiaa ei todella ois uskonut ulkoapäin, mutta eihän ne sairaudet aina näykkään. Mulla todettiin itellä reilu vuosi sitten kans kasvaimia suolistossa, mutta ne saatiin pois onnistuneesti. Ymmärrän sun fiiliksiä! Sä olet ihan mielettömän vahva nainen<3 Oot niin ansainnu upean kesän ja kaiken hyvän mitä eteen tulee 🙂 Suomen kesä on onneksi aivan ihana♥

  1. Niinpä, joskus on tosi vaikeeta uskoo jonkun olevan sairas, varsinkin jos henkilö on nuori ja näyttää terveeltä ja hyvinvoivalta! Kiitos ihanasta kommentista <3 Täytyy sanoo, että säkin oot älyttömän vahva mimmi. Nostan hattua että oot säilyttäny positiivisen elämänasenteen vaikka oot myös joutunu käymään läpi vaikeita asioita! Ihan mahtava juttu että kasvaimet saatiin pois onnistuneesti! <3 Nyt ei muuta kun nautitaan terveestä elämästä ja ihanasta kesästä 🙂 Haleja!

 2. Milla Kantonen
  2.6.2016, 05:59

  Ihana Ani! Tää oli tosi kiva postaus, vaikka ei tietenkään oo kiva että muutama edellinen kesä on sairauden takia mennyt vähän plörinäksi 🙁 ihania vanhoja kesäkuvia!! sul on niin kiva kirjostustyyli, näitä postauksia lukee niin mielellään! ❤️ (Näkyyköhän toi emoji-sydän?) Pus xx

  1. Voi kiitos Milla-kulta 🙂 Niinpä, onhan se kurjaa että muutama kesä on mennyt plörinäks, mutta tämä ja kaikki tulevat kesät tulee olemaan mahtavia, oon ihan varma siitä 😉 Haha, emoji-sydän näkyy hyvin! 😀 Pus!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *