kun kaikki ei mene kuin Strömsössä

aniii.jpg

Tiedättekö, kun tuntuu että koko maailma on sua vastaan? Kirjoitan tätä puoliksi vitsimielessä, mutta viime aikoina ei tosiaan ole mennyt niin kuin Strömsössä. Olen jatkuvasti, siis oikeasti JATKUVASTI, kipeänä. Tiedän, että tämä johtuu siitä, että lääkityksen takia vastustuskykyni on ihan superhuono. Tiedän myös sen, että lääkitys loppuu pian, mutta kaikki mahdolliset pöpöt tarttuvat minuun silmänräpäyksessä, huhheijaa! Joko olen vatsataudissa, flunssassa tai kärsin muuten vaan jostain raudanpuutteesta tai muusta vastaavasta. 😀 Ihan naurattaa jo!

Tajusin myös sen, että tällä hetkellä olen ollut tavallista negatiivisempi. Varmaankin juuri sen takia, että huonovointisena sortuu ajattelemaan negatiivisia asioita ja vajoamaan itsesääliin. ”Miks mä oon koko ajan kipeenä?! Mun pitäis tehdä töitä, lukea, päivittää blogia ja miljoona muuta asiaa vapaa-ajallani, mutta mä vaan nukun ja yritän parantua.” Sieltä pohjalta täytyy kuitenkin jossain vaiheessa nousta. Herranjumala, minähän olen se, joka painottaa ajatusten valtavaa voimaa ja sitä, että negatiivinen ajattelutapa vetää puoleensa negatiivisia asioita! Mikä muhun on nyt sitten mennyt? Kaiken voi laittaa väsymyksen, huonon olon tai tulevan rankan pääsykoehelvetin piikkiin mutta EI. Ei käy. Asiathan ovat oikeasti paremmin kuin hyvin! Kaikki olisi voinut olla paaaaljon, paljon huonommin. 

Miten ihminen voikaan olla niin sokea, että silloin kun on vajonnut itsesääliin, ei tajua kuinka turhaa ja naurettavaa se on? Itsesääli ja valittaminen sotii omaa maailmankatsomustani vastaan, niin mitä ihmettä mä tässä nyt valitan? Ei elämä ole kenellekään helppoa, kaikilla on jossain vaiheessa elämää vastoinkäymisiä ja rankkoja ajanjaksoja.

Olen todella kiitollinen poikaystävälleni siitä, että tällaisina hetkinä hän palauttaa minut maan pinnalle sieltä itsesäälikuplasta. Nyt ryhdistäydyn ja palaan siihen normaaliin ajattelutapaan. Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! 🙂

lauantaipuska.jpg

 

suhteet oma-elama mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (1)
  1. Tiedän tunteen todella hyvin. Mun mielestä negatiivisia tunteita ei kannata yrittää lakaista maton alle, mutta ei niissä kannata myöskään jäädä pyörimään enempää kuin tarvis. Joskus ihminen tarvii sohvan pohjalla koomaamista jotta jaksaa taas olla positiivinen. 🙂 Tsemppiä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *