miksi olen ihana

Tiedättekö kun sanotaan, ettei voi rakastaa ketään muuta jos ei rakasta itseään? Olen asiasta täysin samaa mieltä. Itseään rakastava, hyvinvoiva ihminen pystyy välittämään rakkautta myös häntä ympäröiville ihmisille. Itseinho tekee ihmisestä katkeran, epävarman ja vihaisen. Lienee sanomattakin selvää, että sellaista ihmistä on vaikeampi rakastaa. Itsensä hyväksyminen ja rakastaminen sellaisena kun on kuuluu mielestäni onnellisuuden ja hyvinvoinnin avaintekijöihin.

Olen viime aikoina nähnyt monessakin blogissa vastaavanlaisen ”miksi tykkään minusta” -haasteen ja päätin itsekin toteuttaa sen. Vaikka joskus itsensä hyväksyminen vikoineen kaikkineen on vaikeaa, sitä voi harjoitella.

Olemme usein aivan liian itsekriittisiä, joten tällainen omien hyvien puolien listaaminen tekee varmasti hyvää 🙂

äää.jpg

Yksi parhaista puolistani on positiivisuus. Yritän nähdä hyvät puolet kaikessa ja välttää negatiivisiin asioihin takertumista.

Olen mielestäni avoin ja ulospäinsuuntautunut. Uusissa piireissä tutustun suhteellisen nopeasti ihmisiin ja konfliktejakin on ollut ihan älyttömän vähän, jos ollenkaan (kop-kop)

Yritän tehdä pieniä kivoja asioita läheisilleni aina kun siihen on mahdollisuus.

6.jpg

Jos kortisonijuttuja ei lasketa, olen tyytyväinen ulkonäkööni. Lihaksia voisi tietysti olla hieman enemmän, mutta kukaan ei ole täydellinen, eihän? Kesäkuntoon ehtii vielä päästä nyt kun pääsykoekin on ohi, hehe

Se, miten hyvin (ja välillä ehkä ihan vähän huonommin) olen selvinnyt elämänkriiseistä ja vaikeista tilanteista. En menettänyt ihan kokonaan järkeäni – jonkinlainen stressinsietokyky löytyy siis.

Arvostan kaikkea sitä, mitä läheiset minun eteen tekevät ja muistan myös kiittää heitä.

Olen empaattinen ja haluan aina auttaa, jos siihen on mahdollisuus.

Siinäpäs ne!

Millaisista asioista te pidätte itsessänne?

Kommentit (4)
 1. Kiva postaus<3 Itsekin on pitänyt tehdä tällainen, mutta jotenkin se on jäänyt välistä! Pitää ryhdistäytyä. 😀

  Kivaa sunnuntaita<3

  1. Kiitos ihana <3 🙂 Kannattaa ehdottomasti tehdä! Mukavaa itsetutkiskelua, vaikka aluks saattaakin tuntua vaikealta. Ihanaa alkavaa viikkoa sulle! 🙂

 2. Milla / Life as I know it
  5.6.2016, 02:45

  Ihana postaus ja kuvat! Susta löytyy noidenkin lisäksi vielä niin paljon muitakin hyviä piirteitä 🙂 oot luotettava, hyvä kuuntelemaan, uskollinen, osaat piristää ja löydät aina oikeet sanat jos muilla on huolia ❤️ Oot ihana ❤️ x

  1. Voii rakas, kiitos niin ihanista sanoista! Samat sanat! 🙂 Hirvee ikävä sua <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *