new beginnings

Hei taas, pitkästä aikaa! Olette varmaan huomanneet, että olen päivittänyt blogiani tavallista harvemmin. Minua jopa hävettää myöntää, mutta rehellisiä täällä kun ollaan niin – ei ole vain kiinnostanut.

Elämässäni on taas tapahtunut paljon yllättäviä asioita ja paljon on muuttunut viikossa. Pääkoppa ei pysy perässä, on vaikea sisäistää kaikkea tapahtunutta ja elän tällä hetkellä sellaisessa sumussa, seuraten omaa elämää sivusta…

On tapahtunut paljon hyvää ja myös huonoa. Tai noh, olen kuitenkin sitä mieltä että kaikki mitä meille tapahtuu (jopa ne sydäntäsärkevät asiat) johtaa loppujen lopuksi johonkin hyvään.

Tunteet ovat hurjaa vuoristorataa – välillä tuntuu siltä, että pahaan oloon voi kuolla ja välillä taas siltä, että olen maailman onnellisin tyyppi ja elämä hymyilee.

1.jpg

Syitä tähän ovat mm.

…alle viikko sitten tapahtunut ero… kirjoitan tästä lisää kunhan oon saanut käsiteltyä tän kaikessa rauhassa. Tai sitten en… katsotaan miltä musta tuntuu. Meen ihan omien fiilisten mukaan ja vaikka haluan olla täällä blogin puolella rehellinen ja avoin kaikesta, niin parisuhdeasiat koskevat mun lisäksi myös toista osapuolta…

…hyvät uutiset lääkäriltä. Kaikki näyttää hyvältä, lääkkeitä on vähennetty ja seuraava käynti onkin vasta lokakuussa! Olen niin tottunut jokakuiseen ravaamiseen sairaalassa että näin pitkä tauko tuntuu oudolta, pelottavalta ja samalla niin mahtavalta!

…muutto. Tai jos tarkkoja ollaan niin parikin muuttoa. Ensin takas vanhempien luo ja myöhemmin elokuussa ihanaan uuteen asuntoon, jossa on iso lasitettu parveke ja oma VAATEHUONE! Voitteko kuvitella?

2.jpg

8 copy.jpg

Kaikki on tällä hetkellä niin uutta, outoa ja epävarmaa. Tuntuu pelottavalta että tuttu ja turvallinen arki on viety multa pois, mutta samalla niin vapauttavalta. Elämä on valintoja ja mahdollisuuksia täynnä ja saan elää sitä täysillä, hengittää täysin rinnoin ja kerrankin nauttia yksinolosta.

kuvat: Milla

snapchat/instagram: anifrei

suhteet oma-elama
Kommentit (9)
 1. Katariina H
  22.7.2016, 07:12

  Ihanaa, että siulle on ehtinyt tapahtua noita ihaniakin juttuja kurjempien vastapainoksi! Ja vaatehuone ja siitä aasinsillalla tuo asu, molemmat kuulostaa (ja näyttää) super hyviltä! 🙂

 2. Olen todella iloinen että olet saanut lääkäriltä hyviä uutisia, niin hienoa!!<3

  Toiseksi, oma vaatehuone - vau! Jokaisen naisen unelma. 😉

  Kolmanneksi, älä todellakaan ressaa bloggaamisesta tai erosta kertomisesta tai ylipäätään mistään mikä ei tunnu oikealta. Onnea asioiden prosessoimiseen. Kuten Toimituskin sanoi, me ollaan täällä!<3

  Nauti tästä kesäpäivästä ja toivottavasti kaikista muistakin, ihana!

  1. Kiitos ihanista sanoista ja tuesta! <3

   Yritän olla ressaamatta 🙂 Näiden ihanien kommenttien jälkeen voin rauhassa keskittyä asioiden prosessoimiseen ja palata myöhemmin tänne blogin puolelle, paremman fiiliksen ja uusien ajatusten kera!

   Ja joo, oon niin innoissani siitä vaatehuoneeesta ja ylipäätään koko muutosta, jaiks! 😛 Maltan tuskin odottaa!

   Aurinkoista loppuviikkoa sulle <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *